fredag 4 mars 2011

Lite fredagsinspiration!













Bjuder på lite härlig fredagsinspiration från ett hem som är till salu hos Våningen & Villan i Malmö. Tycker att maskros lampan från IKEA är grymt läcker och jag vet att den hade gjort sig väldigt bra på vår ovanvåning! Dock är ovanvåningen verkligen inte någon prio just nu...  Älskar även den öppna trappan och det härliga köket. Mosaiken tycker jag är pricken över i:et i detta kök!

7 kommentarer:

  1. Vad fint!! Jag är väldigt svag för trappa i lägenheten. Jag tycker det är så fint.. hm.. jo, detta var väl en lgh..? Hihi..

    Hoppas att du får en bra fredag!
    Kramar

    SvaraRadera
  2. Förlåt för att jag är en glädjedödare men den där trappan är inte godkänd enligt regelverken för säkra byggnader, haha jag är arbetsskadad =)
    Tänk om er lilla plutt som snart tittar ut skulle trilla ner för trappan och slå ihjäl sig bara för att det inte fanns något skyddsräcke...

    Usch jaa, jag känner mig som en hemsk människa som eventuellt flyttar på Juppe igen eftersom han trivs så bra där hans tår nu men samtidigt kan ju inte jag hela tiden gå runt och oroa mig för att stallägaren ska ändra hej vilt på hans foderstat och ge för mkt mat eller släppa ut honom i en hage som jag bedömer innehåller för mkt gräs nu i sommar eller liknande. Det är en skitjobbig situation =(

    Kanske klockan finns i grått!? Då skulle det ju blir ännu snyggare eftersom vi har grått stänkskydd =)
    Joo, om vi ska ha tavelram då blir det en lång, den står bara där hemma och väntar på att bli uppsatt men hamnar den inte i köket så blir det nog sovrummet.

    Vi vill komma ner snart och hälsa på!
    När får vi komma?

    Puss & Kram

    SvaraRadera
  3. Härlig miljöer! Den randiga tapeten föll mig verkligen på läppen...
    Kramen.

    SvaraRadera
  4. Jag älskar den randiga fondväggen i vardagsrummet!! :)

    SvaraRadera
  5. vilken glad vägg! men även om trappan är sjukt fin så är den ju livsfarlig! jag skulle vilja ha trappsteg ut från väggen så fint ju!
    Trevlig helg!

    SvaraRadera
  6. Härliga bilder. Vill passa på att gratulera till vinsten i IKEA:s kökstävling, verkligen jätteroligt att ni vann!!

    Kram Evlira

    SvaraRadera
  7. Häftig trappa!! Men tänk om man tappar balansen när man går i den.. hua... svindel!! :)

    SvaraRadera