måndag 14 mars 2011

Finns det hjärterum så finns det stjärterum...

Tusen tack för alla era tips om lampor i inlägget nedan. Många av er har sett att Bolagret säljer dom klotformade lamporna, och det var dom vi hade tänkt från början. Bara det att när vi äntligen fixat färdigt i sovrummet och skulle köpa hem dom, så hade dom utgått ur sortimentet. I alla fall dom vita... Och tydligen ska dom inte få in dom igen. Fick tips om dessa från Ellos, men gillade inte silverkanten runtom. Dessa från ILVA är ju kanonsnygga, men trist att dom kostar nästan dubbelt så mycket som dom vi hade tänkt oss från början... Suck. Bolagret har ju den dubbla modellen också, men vi föredrar egentligen varsin lampa eftersom vi aldrig släcker samtidigt. Vi får fundera på saken.

Det är för övrigt mer än vi som gillar vårt sovrum. Djuren älskar att ligga i sängen, och allt som oftast så ser det ut så här hemma hos oss när jag ska gå och lägga mig. Tur bebis får en egen säng.

6 kommentarer:

  1. Jag får också möblera om i sängen för att få plats när jag ska krypa ner :)

    SvaraRadera
  2. så sött de ligger!!! det var inte någon webshop som du pratar om? Galet billigt var det allt! jag är så nöjd med 149kr :) men skulle gärna köpt det ännu billigare. kram

    SvaraRadera
  3. Ja, det var exakt dem jag tänkte på!
    Attans vilken otur att dem utgått i sortimentet. Typiskt!!

    Receptet på rulltårtan kommer upp på bloggen under veckan :)

    Kraam!

    SvaraRadera
  4. Vilken fin och mysig bild:)

    SvaraRadera
  5. Ahh sa mysigt! Vilka gosedjur! Vilken harligt blogg, fina bilder! towe.

    SvaraRadera