söndag 27 februari 2011

Projekt sovrum




Projekt sovrum har tagit fart! Rätt var det var så var våra ek-möbler sålda och vi fick åka och investera i nya saker! Vi valde sängen BRIMNES från IKEA. Massvis med grym förvaring under. Det fick också bli en ny lång, vit MALM-byrå med 6 lådor. Våra nya sängbord heter FÖRHÖJA, också dom från det stora blågula varuhuset! Det är lite småpiff kvar. Vi ska ha nya sänglampor som ska upp på väggen, lite tavlor ovanför sängen och jag vill gärna ha en vit String Plexi-pockethylla brevid min sängsida också. Senare ska också spjälsängen in här och Plutten ska få ett hörn. Så ni får se fram emot lite fler bilder framöver!



Idag är det också sista dagen man kan rösta i IKEA:s drömkökstävling! Så gå mer än gärna in och kommentera på vårt kök och ge oss en röst! Vårt bidrag hittar ni här. Tävlingen slutar ikväll kl. 24.00.

15 kommentarer:

  1. Snyggt! :) Vi inhandlade faktiskt också en sådan Malm-byrå igår och en mindre fast med 4 lådor. Den med 6 lådor ska även hos oss hamna i vårt sovrum och den mindre ska få tjänstgöra som skötbord på barnens rum.
    Så förvandlingen känns igen till viss del här hemma. :)
    Kramkram

    SvaraRadera
  2. Fräscht och fint. Tänk så bra med förvaring under sängen så man slipper allt damm och dammsugande under den.
    Glad söndag!

    SvaraRadera
  3. Fint! bra med förvaring under sängen! vi har också malm i sovrummet och de sväljer mycket, perfekt!

    SvaraRadera
  4. Det blev ju kalas!
    Cant't wait to see it live! :D

    SvaraRadera
  5. snyggt med det nya i sovrummet! jag har också funderat på den sängen, så praktiskt med förvaringen under! men jag vill köpa nya sängar(madrasserna) med så jag håller på med lite övertalning av sambon ;)

    Kram

    SvaraRadera
  6. Vilken underbar blogg jag ramlade in i! Hit kommer jag absolut igen. Och vilken fin mage du har! Kram

    SvaraRadera
  7. Fint örngott med alfabetet på, vart kommer den ifrån?

    Kram
    /Johanna

    SvaraRadera
  8. God kväll gullet!

    Hur mår du nu? Fortfarande mycket sammandragningar?

    Jättesnyggt ni har fått de i ert sovrum : - ) Gillar sängen då den hade himla bra förvaring!!
    Har ni mycket förvaring i ert hus,typ inbyggda gaderober o så?
    Förstår att ni var sugna på att bygga nytt men ni verkar ha de så himla snyggt & välkomnade hemma hos er : - )

    SV: De finns några babysitter på Gekås men ingen som föll oss i smaken. Tänkte också på säkerheten & ingen av dom som fick bra i test. Svan får ju bäst i test ; - ) Hihi!

    KRAMAR i tusen

    SvaraRadera
  9. Riktigt fint! Gillar den vilsamma grå färgen och de nya vita sakerna. IKEA är så bra - man kan verkligen hitta tjusiga saker utan att ruinera sig. :-) En röst lagd på ert fina kök.

    Kram Malin

    SvaraRadera
  10. Är också väldigt sugen på Brimnes sängen, det har en tendens att samla diverse saker under vår säng så en med förvaring kan ju aldrig vara fel.. Blev jättefint i sovrummet, snyggt!! Lycka till i IKEA´s tävling, håller tummarna!! ;-)

    SvaraRadera
  11. Så snyggt det ser ut,du måste vara supernöjd!

    Jag tycker du är superduktig på bloggisdesign:-)önskar jag kunde dona lite mer själv.men det är väl att man kan få hjälp med sådant.

    Många kramar & sov sött

    p.s vet ni vad ni väntar?

    SvaraRadera
  12. Erat kök är ju helt underbart. Ser grymt fräsht ut. Längtar tills jag och sambon flyttar ifrån våran hyresrätt till vårat hus! :) Ja, jag såg allt din blogg på majföräldrar på minbebis, längtar till vååååren!! :D

    SvaraRadera
  13. Extra snygg "inredningsdetalj" där på sängen;)
    Han verkar helt omedveten om det.

    SvaraRadera
  14. Härligt att ni också fick era sängmöbler sålda fort, kul när projekten verkligen tar fart! Ert sovrum blev kanon snyggt, förstår att du trivs bättre!

    Längtar tills vi också får iordning här hemma!
    Gillade förresten era sängbord, sökte fram dom på ikeas hemsida och hittade de andra i serien med skjutdörr, dom kommer nog få flytta in hos oss, tack för härlig inspiration! Kram

    SvaraRadera
  15. snygg lampa! Var har du köpt boken? :)

    SvaraRadera