fredag 18 februari 2011

Härligt färgglada golv!

Spana in den här häftiga lägenheten vid Humlegården i Stockholm som arkitekterna Tham & Videgård har ritat. Inspirerade av färgerna som Humlegården Park utanför våningen skiftar i under årstiderna. Visst är det läckert? Dock känns det som att man inte kan ha så mycket färg på sina möbler, utan det mesta får nog gå i vitt... Vilken färg skulle du vilja måla ditt golv i?





8 kommentarer:

  1. Jag satt och letade efter färgade golv förut. Funderar mer och mer på att ha det i lillemans rum istället för det ljusa ja tänkt från början :-)

    SvaraRadera
  2. haha...jaa det var läckert...även ifall jag inte skulle vilja ha det så själv...det begränsar ju precis som du säger övrig möblering och textilier...
    Hmmm jag skulle iofs kunna tänka mig tex klarrött, grön eller gult..men då enfärgat och kanske då i vinylmaterial/gummimaterial...
    trä tycker jag nog ska vara träfärgat, vitt eller svart...möjligtvis grått :)

    SvaraRadera
  3. Visst var mössan gullig :-)
    Fanns i grönt också.
    Det finns så mycket fint hos småfolk men det känns mycket pengar när de växer ur det så snabbt som nyfödda :-)

    SvaraRadera
  4. Häftigt men absolut inte min stil! Tycker ibland att det kan vara häftigt med riktigt mörka golv! Blir en fin kontrast till annars ljus inredning!

    Ha en skön lördag!

    SvaraRadera
  5. Njaeee! Jag är ju inte riktigt för färg ;)

    Puss!

    SvaraRadera
  6. Det ser läckert ut men hemma skulle jag nog ha det lite mer nedtonat - svarta eller vita golv om jag målade dem. :-)

    SvaraRadera
  7. såg dessa bilder i någon tidning för länge sedan och visst är det häftigt! som sagt kanske inte i hemmet men i offentliga lokalen kan det bli coolt! typ ett kontor eller nåt.. trevlig kväll! snart mello :)

    SvaraRadera