tisdag 22 februari 2011

Titta vad jag hittade!

Gillar när inredningstidningar och även bilder på nätet har med människor och djur på sina bilder. Och det kan ju inte bli bättre när dom faktiskt visar en borderterrier i samband med en inredningsbild! ♥


7 kommentarer:

  1. Visst blir man glad när "sin" ras dyker upp. Såg i senaste numret av Life-tidningen att det var en bt med i ett reportage, kul.
    Extra kul att ha fått hem sin egen;)
    Hoppas du och magen mår fint. Ha en bra vecka mvh Sophi

    SvaraRadera
  2. JA - jag blir också så glad av sådana bilder, det blir så levande och trevligt på en gång! Borderterriers är jättefina. :-)

    SvaraRadera
  3. Jag håller med, man blir glad av bilder på gulliga djur :) tack för din snälla kommentar på min blogg, vad kul att du gillade Alvas rum! Jag är inte så bra på att redigera egentligen och har precis börjat lära mig, så det var kul att du gillade bilderna :) jag gör dom i photoshop och använder actions som jag hittade på nån blogg, de finns att ladda ner gratis här ! http://thepioneerwoman.com/photography/2010/03/actions-update-2/ Kram Elin

    SvaraRadera
  4. Haha, så himla söt :-)
    Kul att du hittade den bilden :-)

    SvaraRadera
  5. Åh, måste ju bara tipsa dig om www.desiretoinspire.net då. Varje måndag har de en feature som heter "Pets on furniture" där de, som namnet avslöjar, visar djur på möbler :)

    SvaraRadera
  6. Det gör han. :)

    Ja, levande varelser kan verkligen lyfta en bild!

    SvaraRadera