söndag 20 februari 2011

Inspiration till max!




Inspirerande och härliga bilder från mäklarfirman Våningen & Villan i Malmö.

Köket tycker jag är alldeles ljuvligt med den gråbruna mosaiken och det gräddvita Smeg-kylskåpet! Gamla fönster med spröjs ser riktigt läckert ut till den övrigt moderna inredningen!




Stolarna DAR från Eames i färgen mustard piggar upp! Den orange och rosa kombon är verkligen urläcker tillsammans. "Less is more" är ett uttryck jag gillar! It's all in the details!




Älskar dom svävande stegen som tar oss upp till den ljusa, luftiga andra våningen . Här ser ni en turkos Acapulcostol som har hittat in! I barnrummet nedan ser ni den lilla ugglan från Ferm Living som jag har spanat på till vårt kommande barnrum. Vill se fler bilder från lägenheten så kika in här.

18 kommentarer:

  1. Det är så härligt med öppna planlösningar! Like a lot!

    SvaraRadera
  2. aaa älskart! Jag brukar också surfa runt på mäklar firmor.. massa inspiration!

    SvaraRadera
  3. och Eames rar försöker jag få Björn att älska. Han tycker att det är den fulaste gungstol han sett men älskar våra Eames DSR.... hur det nu går ihop ;)

    SvaraRadera
  4. ååå! Härligt nu blev jag lite piggare! jag älskade bilder med matstolarna så fint! golvet, trappen! kul att du bjuder oss på sån inspiration :)

    SvaraRadera
  5. Åhhhh de e precis ett sånt hus jag vill ha!!

    SvaraRadera
  6. Vilka underbara bilder! Gillar verkligen att mäklarfirmorna lägger allt mer vikt vid fotona. Tack för fin inspiration och trevlig söndag! =)

    SvaraRadera
  7. Hej gumman!

    Hur mår du?
    Hoppas bra! : - )

    Jättesnyggt hus! Jag gillade spjälsängen som bäst ; - ) Hihi! Har faktiskt tittat på den men tyckte den var alltför dyr tyvärr : - )
    Du är så himla duktig på att hitta inspirationsbilder & bjuda på. Fortsätt med de!

    Vad gör ni idag? Vilken vecka är du nu i?

    Massor med Kramar

    SvaraRadera
  8. Vilken urläcker lägenhet, och väldigt snyggt inredd.

    SvaraRadera
  9. Så otroligt härliga miljöer...där skulle jag kunna flytta in nu!
    Kramen.

    SvaraRadera
  10. Åh, den lägenheten har jag också varit inne och spanat på! Såå fint och jag gillar också trapporna som liksom "växer ut" ur väggen och att vardagsrummet är så öppet upp till nästa våning. Då önskar man att man hade ett par miljoner extra på banken.. ;)
    Grattis också till bebis-magen, så kul att kunna följa hur det är med dig nu för tiden!

    Kram
    Sandra

    SvaraRadera
  11. riktigt fantastiskt kök, tack för att du delade med dig av de här bilderna. Modernt men klassiskt tycker jag och jag kan precis tänka mig ett sådant kök när vi bygger om. Ska spara bilderna i ngn bra mapp nu: )

    SvaraRadera
  12. Underbart, så mycket snyggt!

    Svar:
    Vad konstigt, den är länkad till tidningen i pdf-format. Länken verkar fungera för vissa men inte för andra. Du kan gå in på www.nojesmagasinet.se/umea, klicka på den senaste tidningen i högra spalten, klicka på andra delen och gå till sida 46.

    SvaraRadera
  13. Love this post. It's a feast for the eyes!

    Leigha

    SvaraRadera
  14. Kan bara hålla med. Vilket fint hem. Gillade verkligen köket!

    SvaraRadera