söndag 10 april 2011

Soliga söndag!

Verkar som att de flesta av er har varit ute och solat och gottat er i helgen. Vi får hoppas att vädret håller i sig. Enligt SMHI ska det bli mellan 14-18 grader hos oss här i morgon. Yes!

Sambon tog med sig Aron på en löprunda idag. När dom kom tillbaka blev det en massa vatten och ett grisöra som söndagsgodis! Visst ser det ut som att det var gott?

I morgon tänkte jag visa er runt i vår trädgård och mina tankar kring den... Jag hoppas ni alla har haft en härlig helg och att ni får en fin start på veckan i morgon! ♥



6 kommentarer:

  1. Lycklig vovve med grisöra :)

    Min wilja älskar dem :)

    Vilka bilder med grön gräsmatta, själv har man gått med spaden och hackat i snön i hopp om att den ska försvinna! Har iaf en snöfri uppfart, den har jag hackat bort;)
    Kram

    SvaraRadera
  2. Strl 50 brukar bara passa några veckor, räkna med några byten om dagen när amningen kommit igång. Jag har kanske 5-6 byten i 50 sen har jag satsat på 56 istället. Bra val denna gången eftersom hon var 52 lång :-)
    Tack tack förresten, det blev en fredagstös :-)

    SvaraRadera
  3. Så härligt det ser ut! Ser fram emot att höra om dina trädgårdstankar.

    Svar:
    Ja verkligen, det är en underbar känsla att få sätta igång och börja använda balkongen.

    SvaraRadera
  4. Åh så härligt det ser ut med gräsmatta!!! Här börjar den tina fram så smått men är långt ifrån grön... Jag ser fram emot trädgårdsvisningen!

    SvaraRadera
  5. Det ser verkligen härligt ut. Nöjd vovve, förstår jag. Det är kul att se bilder på Aron.
    Angående jaktinkallningen: En håller hunden och jag leker med leksaken, springer en bit, stannar och ropar, springer igen och sen släpper hjälpföraren hunden. Vitsen är att få igång hunden att ta i när den springer och sedan är det en grund i agilitystarterna. Hunden ska söka upp den sida som jag lekte på och kasta sig på leksaken. När det sedan går att lämna den på "stanna kvar" är det super till agilityn. Du får en hund som väntar "aktivt" och sedan exploderar iväg eftersom väntandet alltid leder till att få starta och springa. Hoppas det inte blev för krångligt förklarat.
    Ha en skön vecka du också/Sophi

    SvaraRadera
  6. guud så skönt! här har det varit rätt mulet i helgen men några prommenader har det blivt! idag har det var nästan 20 grader men jag jobbar ju..hmmm

    SvaraRadera