måndag 11 april 2011

Hur gör ni?

Jag funderar lite på hur ni håller koll på inläggen i min blogg. Därför har jag gjort en liten undersökning som några av er redan har svarat på här i kolumnen till höger. Det finns även en nyhet där man kan skriva in sin mejladress och få alla inläggen på sin mejl! Själv hade jag aldrig klarat mig utan Bloglovin' där jag har ca 100 bloggar på min lista... Men hur gör ni? Och hur många bloggar läser ni om dagen/ i veckan?

18 kommentarer:

  1. Jag har dig både som länk och via bloglovin, vad gjorde man innan de fanns? hur höll man koll på alla :)

    SvaraRadera
  2. Jag använder bloglovin. Har fem-sex bloggar jag läser i princip varje dag. Men sen surfar jag runt en del och kan säkert komma upp i bort mot 100 bloggläsningar på en vecka. Här är en blogg jag gärna tipsar om - den är ljuvlig http://stocksundgarden.blogspot.com/

    SvaraRadera
  3. Jag läser och kollar in en massa bloggar och alla via RSS/Google Reader. Jag antar att Bloglovin fungerar på precis samma sätt och därför har jag inget behov av det.
    Läser flera hundra inlägg per vecka, men hur många bloggar det blir vet jag inte eftersom en del är flitiga och publicerar flera inlägg varje dag.

    Glad tisdag!

    SvaraRadera
  4. Jag älskar också bloglovin, men först så läser jag alla bloggar som kommenterat hos mig de senaste dagarna, sen bloglovin om jag hinner och sen ifall mina favoriter (bland annat du :) inte fanns med på bloglovin de senaste timmarna så har jag också en länklista! Hur klarar man sig utan alla roliga bloggar haha, men jag får typ all inspiration från bloggar, allt från matrecept till roliga webshopar! Ha en bra dag, kram

    SvaraRadera
  5. Jag kör också med Bloglovin. Har nog upp emot 250 bloggar jag följer där. Det är inte alltid jag läser allt, många klickar jag "markera som läst" på. Plockar liksom ut russinen ur kakan :-)

    SvaraRadera
  6. Jag har nog ett par hundra bloggar på Bloglovin men av naturliga skäl hinner man tyvärr inte läsa alla regelbundet.

    SvaraRadera
  7. har en mapp på favvoriter, döpt bloggar :P ,o gravid bloggar. /mamma bloggar osv.
    där i ligger din adress.

    har nåra på bloglovin, men det e bara vänners.
    känner inte att jag orkar med o ha alla andra bloggar som jag gärna tittar in lite då och då när tiden finns på bloglovin för har jag inte tid o läsa bloggar på kanske 2-3 dagar så har det hänt tat det vart 2-300 olästa inlägg o då tappar jag bara lusten att ens gå igenom.

    så jag tog bort alla bloggar satt dom som favoriter ist så kan man kolla in o rulla ner lite o se om det är något intressant =)

    SvaraRadera
  8. Jag kör genom blogloving och har ingen aning om hur många bloggar jag följer. Menjag brukar ha närmare 100 nya inlägg per dag. Kram

    SvaraRadera
  9. Bloglovin såklart! Världens bästa uppfinning! ;)

    Det är säkert närmare 200 bloggar som jag följer. Vissa uppdaterar mer o andra sällan... Så en 100 inlägg om dagen får man plöja igenom.

    Puss!

    SvaraRadera
  10. shit....hur hinner ni med att följa så många bloggar...jag följer typ 20 och hinner knappt med det!!!

    SvaraRadera
  11. Jag har dig på Bloglovin... har ca 50 bloggar jag följer. :)
    Fiiina nya bilder i headern!!!! :)
    Kram!

    SvaraRadera
  12. skulle aldrig klara mig utan bloglovin. det brukar bli typ 100 inlägg per dag som jag ska läsa.hinner inte kommentera hos alla eftersom det är tidskrävande men din och några andra försöker jag kommentera varje dag! :)

    fin förresten den header blev! lite vårnytt :)

    SvaraRadera
  13. Bloglovin är det som hjälper mig att ha bra koll på mina favvobloggar, däribland din! ;-) Kram vännen!

    SvaraRadera
  14. läser bloggar via google reader. alldeles för många varje dag... :)

    SvaraRadera
  15. Jag följer dig på Bloglovin, min favorit, allt samlat på ett ställe!

    SvaraRadera
  16. Jag följer dig via Bloglovin, innan så var det lite via facebook - när vi väl hittat varandra. Jag följer så otroligt mycket bloggar! Jag har ca. 30 st hyfsat nära vänner som bloggar, sedan kanske 60-70 inredningsbloggar och ytterligare 20 blandade. Så ja, upp mot en 150 st bloggar följer jag där kanske 110 av dem uppdaterar med minst 2 inlägg om dagen, så de helger jag varit borta har jag haft lite över 1000 inlägg att plöja igenom ;)

    SvaraRadera
  17. Jag kör på Google Reader. Har 81 prenumerationer för tillfället :)

    SvaraRadera