tisdag 5 april 2011

Frågor till er!

Vet ni, igår hade jag faktiskt besöksrekord på bloggen. Hela 174 unika besökare som hittade hit, och jag tycker det är fantastiskt roligt! Det jag tycker är tråkigt är att jag vet så lite om er och varför ni är här! Så därför har jag lite frågor till er som hittar hit, som jag gärna vill att ni svarar på! Gärna även om det bara är första gången ni är här, alla intryck är välkomna! Tack på förhand! ♥

32 kommentarer:

  1. Så roligt, grattis!

    Jag är Maria och jag bloggar på http://mariaemb.blogspot.com. Jag vet faktiskt inte riktigt hur jag hittade hit men det var ganska nyligen och jag måste erkänna att jag inte är säker på om jag lämnat någon kommentar tidigare!?

    Jag läser därför att jag inspireras av dina fina bilder och din härliga stil. Fortsätt i samma stil!

    Ha en fin kväll!
    Maria

    SvaraRadera
  2. Kul!
    Jag bloggar på
    http://liselottesj.blogspot.com/

    Tittade in för lite över en vecka sedan genom Fabriken och gillar det jag ser. Jag vill inte att du ska ändra något.

    :)

    SvaraRadera
  3. Hej dezzi.
    Jacquelin här... läser å tittar.. mest är jag nyfiken på magen och bebben å andra gravida tillbehör :) kram!

    SvaraRadera
  4. Vad kul - grattis!

    1) Jag heter Tina men kallar mig tinajo för att det finns så många andra "Tinor" i bloggvärlden. Min blogg är: http://www.tinajoathome.blogspot.com/

    2)Jag har inte den blekaste aning så här i efterhand hur jag hittade dig, men jag är glad att jag gjorde det. :-)

    3)För att den är trevlig, blandad, färgrik - och Aron är ett plus! :-D

    4)Jag tycker det är bra som du gör nu, så fortsätt i samma fina stil! :-)

    SvaraRadera
  5. Jag är nog ingen nykomling för dig men ville bara hälsa att, kör på precis som du gör! :)
    Jag tror att du hittade till mig först men det är jag glad för, nu är jag en trogen läsare här på homeanddesire!

    Kram

    SvaraRadera
  6. Hittade till din blogg av en slump för ett par månader sedan, via ikeas kökstävling. Å din blogg var verkligen tilltalande så den åkte direkt in på min favoritlista. Gillar dina fina inspirerande bilder och känsla för vackra ting.

    På återseende! mvh/ Teres
    Härifrån bloggar jag: http://www.teresrundkvist.blogspot.com/

    SvaraRadera
  7. Jag hittade hit via Styleroom tror jag... Har för mig att det var i samband med att jag skulle köpa en orange Kartell FL/Y :)

    Jag gillar din stil och dina bilder, och tycker att du ska fortsätta som du gör nu :)

    SvaraRadera
  8. Hej,

    Mig vet du att jag följer din blogg :)

    Hur jag hittade hit? kommer inte ihåg, antingen via bloglovin eller via någon annan blogg. men glad att jag hittade HIT :)

    Du ger inspirerande bilder och tips, helt klart en BRA blogg!!!

    KRAM

    SvaraRadera
  9. Hej söta du!
    Jag är Anna, 30 år och bor i en medelstor stad. Min blogg är tomteboanna.blogg.se och jag är glad att du brukar titta in hos mig :-)

    Jag minns inte riktigt hur jag hittade hit, för det var rätt länge sedan. Jag tror att det kanske var via en kommentar du lämnat antingen hos mig eller hos någon av de andra bloggar jag följer.

    Jag läser din blogg för att du bjuder på massor av inspiration och fina bilder. Din blogg är personlig och välkomnande :-)

    Det du skriver om är precis det jag själv gillar. Inredning, shopping och familjeliv - det är perfekt för mig! Jag följer med spänning lilla bebbens ankomst.

    KRAMAR I MASSOR

    SvaraRadera
  10. Hej!

    Jag hittade hit av en tillfällighet för några veckor sedan genom någon annan blogg. Nu läser jag på dina inlägg genom bloglovin..

    Jag gillar din blogg på grund av alla fina färger, är ganska så trött på alla "svartvita" hem.

    Kram
    Caroline

    SvaraRadera
  11. Hej gumman,
    Grattis till besöksrekordet :)
    Hittade hit via rusta upp har jag för mig och har följt dig via bloglovin sen dess. Men det vet du ju redan :)
    Visst är det kul att veta vilka det är som följer en, ska faktiskt göra det samma på min blogg någon dag.
    Just det min blogg heter ju afnord.blospot.com och jag tycker det är en bra blogg som det är i dag, men det är ju alltid mest intressant med inredningsbilder.
    Kram
    Helena

    SvaraRadera
  12. heeej!
    kul att du har många som besöker dig för du är jätteduktig på att skriva! Besöker dig nog varje dag :) jag bloggar på designinsight.se men det vet du ju, uppskattar dina kommentarer jättemycket! vi har nog rätt lika smak...

    tror jag hittade dig via någon annanblogg, du är ju så duktig på kommentera hos andra.
    Tycker du ska fortsätta i samma stil, bra och varierande inlägg.

    Kram petra

    SvaraRadera
  13. Hej!

    Jag bloggar på http://homeandhappiness.wordpress.com. Tror att jag hittade hit när jag letade efter gravidbloggar, sen när det handlade om inredning också så var jag fast :)

    SvaraRadera
  14. Hej hallå
    Mig vet du nog redan om att jag läser din fina blogg.

    Jag hittade nog hit genom någon annan blogg tror, kommer inte ihåg var ju så länge sen?!

    Jag läser den för att den är personlig samidigt som den ger bra mer inspiration inom inredning. Jag höjer på hatten och säger, grattis till en fin blogg :)
    kram Johanna

    SvaraRadera
  15. Vad kul att du har så många besökare!! Du vet ju vem jag är, brukar ju skriva här :) Jag tror jag hittade hit via nån annans blogg, och jag gillar din inredningsstil, vi verkar gilla samma för det mesta. :) Kul även att läsa om dina barnrumsplaner (har ju barn själv) och ska bli spännande att se vad det är för nån liten krabat som döljer sig i din mage! :)
    Kraam Sofia.

    SvaraRadera
  16. Hej, Frida heter jag. Men mig känner du ju från skolan :) Jag hittade dig via facebook och är totalt såld på din blogg. Du är inspirerande, du skriver bra och har snart en bebbe i famnen!
    Jag har inget att kritisera, mer än att jag vill ha fler och åter fler inlägg av dig!!! Hihi.

    Kram

    SvaraRadera
  17. Grattis till besökrekordet Dessi! Roligt när man får uppkattning för det man gör! Gillar din blogg för att den känns personlig, genomarbetad men samtidigt oprentantiös!

    Vore roligt med en länklista från din blogg med länkar till bloggar du gärna kikar in på! Man hittar till så många nya bra då!
    Kram på dig!

    SvaraRadera
  18. Hej hopp va roligt! Håller med dig vore spännande att veta vilka alla är som hoppar in.
    Tycker att din härliga blogg är bra som den är. Må gott
    Kram

    SvaraRadera
  19. Hej!
    Jessica heter jag och kommer från Vasa, Finland. Minns inte hur jag hittade din blogg, tror det var via någon annan blogg. Läser din blogg för jag gillar din inredning jätte mycket och gillar sättet du skriver :)Fortsätt likadant!

    SvaraRadera
  20. Hej! Grattis till besöksrekordet =) Jag heter Linda och bloggar på www.lindasideer.blogg.se. Jag kommer inte ihåg exakt hur jag hittade hit, men det var för några månader sedan när jag startade min egen blogg som jag surfade runt på andra inredningsbloggar och på något sätt, förmodligen genom en annan blogg, hittade till din. Och sen dess har jag tittat in nästan varje dag!
    Jag läser din blogg för att den är härligt personlig med massa fina bilder och inspiration!
    Jag gillar din blogg precis som den är, fortsätt i samma stil!
    Kramar Linda

    SvaraRadera
  21. Jag hittade hit genom din blogg om Aron. Jag är ju hundfantast i första hand men älskar också inredning. Din blogg är snygg och jag gillar din stil. Det ska bli kul att läsa om bebislivet framöver, om du nu vill dela med dig av det. Där är jag själv just nu och livet med barn är alltid händelserikt.
    Ha en toppenvecka!

    SvaraRadera
  22. Hej hej!
    Sandra här (http://ambivalenta.blogg.se/) och jag tror att jag hittade hit via facebook :) Jag tycker att det är kul att läsa eftersom vi umgicks när vi var små och det är ju så kul att se hur det går för "gamla" vänner! Men även för att du har en himla mysig och fin blogg med fina bilder och inspirerande inredningstips. Jag gillar precis som du en extra färgklick på det mesta, så ofta får jag roliga tips och färgglad inspiration! Det ska bli kul att läsa om bebisen när den kommer och annars tycker jag att du kan fortsätta precis som du gör :)
    Kram!

    SvaraRadera
  23. 1. Lina och skriver här ifrån Halmstad (http://lulaa.blogg.se)

    2. Jag har hittat hit genom bloggen http://madelajjn.blogg.se/. Men även har jag besökt din blogg innan :)

    3. Har som sagt precis börjat med jag fastnade för de personliga bilderna.

    4. Fortsätt som du gör :)

    SvaraRadera
  24. Jag är en 3-barns mamma som bloggar också www.alexoslillavrld.blogspot.com .Jag hittade hit genom en annan blogg,.Jag gillar att du blandar lite om dig själv,inrening & lite om ditt hem.Du har ett så fint hem.Så fortsätt så som du gör.Jag vet att i bland så blir det torka och att maninte vet vad man ska skriva om Och om det är intressant.Men det är nog så för alla.Kram!

    SvaraRadera
  25. Grattis till besöksrekordet, alltid kul med nya läsare! Jag svarar fast du redan vet vilken min blogg är :) Jag kommer inte ihåg hur jag hittade hit för några månader sen men jag vet att du skrev om barnrumsinredning så då fastnade jag ju såklart direkt! Jag gillar din inredningsstil och så är det superkul med en liten bebbe på väg, så mysigt att läsa om bebisar och med alla bra inredningstips blir det en perfekt kombination! Vad kul att få höra vem som läser ens blogg, jag kanske måste göra ett liknande inlägg framöver! Stor kram

    SvaraRadera
  26. Hej Des! Mathilda som hade Bell här. Kom att läsa din blogg via Facebook. Delar ditt intresse/din passion för inredning och hundar så det är väldigt kul läsning. Har ingen egen blogg, men gillar dina tips och idéer! Stort grattis till bebis! Snart dags :) hoppas allt är bra med dig och lycka till!! Kram

    SvaraRadera
  27. Jag heter Marielle och har en blogg någonstans men har halvt glömt adressen så du får min deviantartadress istället, http://cloudsonclearsky.deviantart.com

    Jag hittade hit för att jag sökte på inredningsbloggar tror jag och så fastnade jag! Läser den mestadels för inredningstips, bilder på hur andra har det och sen är det lite kul att läsa om någons liv som inte skriver "hej, idag gjorde jag si och så, åt det och det, nu ska jag göra det här och det där.".

    Fortsätt som du gör nu, det fungerar ju! :)

    SvaraRadera
  28. Grattis till 174 besökare! Men jag har inte alls svårt att förstå att det är så många, du har en av de trevligaste och mest uppdaterade bloggar jag läser!

    Jag hoppas du vet vem jag är och var jag finns vid det här laget. ;) Jag hittade hit när jag letade efter fler gravida bloggare och när jag såg att vi bodde så pass nära varandra och som sagt din hemtrevliga blogg kunde jag inte hålla mig borta. Härliga foto, mycket blandade inlägg och högt och lågt, och finfin inspiration inför nedkomsten av våra kids.

    Hade gärna sett lite bilder på barnrummet du håller på med nu, är så grymt nyfiken! Annars får du gärna fortsätta i samma stil - jag gillar det skarpt som sagt!

    Stor kram!!!

    SvaraRadera
  29. Moa/Killmamman heter jag.

    Uuum, minns faktiskt inte hur jag hittade hit...

    Läser din blogg för att den är fin och inspirerande, med vackra bilder och härliga färger!

    Tycker att bloggen är jättebra som den är, fortsätt med dina fina bilder och inspiration :)

    SvaraRadera
  30. Okej då, jag svarar väl då, om du tjatar, hi hi ;) jag sitter med Ipaden så det e lite meckigt o skriva längre saker.
    Ja du känner ju mig lite genom min egen blogg :) Jag minns inte om det va du som hittade in till mig först eller tvärtom. Men jag trivs som fisken i vattnet här, fortsätt i samma anda så lär jag stanna kvar hur länge som helst, om du inte vill bli av med mig förstås, he he ;)
    Jag älskar ju inredning, foto och livsstil, men om jag blir lite frånvarande när den lille kommer så hoppas jag att du förstår, men jag kommer med all säkerhet tillbaka :)
    Kram

    SvaraRadera
  31. Hej! Malin heter jag och bloggar på http://miss-malin.blogspot.com

    Jag hittade din blogg via en annan blogg. rusta upp tror jag den heter! Jag är själv intresserad av inredning och fastnade verkligen för din blogg! Intressanta inlägg och snygga bilder!

    Just nu är jag väldigt inne på inspiration till barnrum. :)

    SvaraRadera
  32. hmm kommer inte ihåg hur jag hittade din blogg =) men tycker den är kul med fina bilder. o bli inspirerad av heminredning =)
    Å så är det kul att du är gravid med =)

    SvaraRadera