söndag 2 januari 2011

Inköp till köket


Var det någon av er som nappade på Länna möblers kampanj igår? Jag gjorde... Har så länge spanat på Kartell-lampan FL/Y till köket och funderat och funderat. Nu slog jag till, så får jag se hur den gör sig. Annars kommer den nog till pass någon annanstans i huset. Blivande barnrummet har fortfarande inte fått upp någon taklampa och den skulle göra sig finfin i sovrummet också... Så nog finns det plats för den i vårt hus!

7 kommentarer:

  1. Åh den e ju så snygg, kommer passa in kanon:) Annars e de bara att skicka den vidare till mej;) Kramar

    SvaraRadera
  2. De är så fina så den kommer inte att bli ett kymmer att hitta en plats för! Kram på dig

    SvaraRadera
  3. Riktigt fin, hade gillat en rosa här hemma=)

    SvaraRadera
  4. Fina lampor kan man inte ha för många av! :)

    Visst var ramen fin! Hittade den på Gallerix. Avvaktar lite med att hänga upp den (vill inte borra en massa i betongväggarna i onödan) så för tillfället står den på golvet, men det är snyggt också. Den är ju så stor!

    SvaraRadera
  5. Kul! Den är jättesnygg och allra snyggast i orange tycker jag! Blir en härlig färgklick i köket. Kul att hitta din blogg - gillar!

    SvaraRadera
  6. Hej! Kul att du tittade in på min sida! :) Köp du en sån brandsläckare, de är inte så dyra! :)

    Du har ett jättefint hem!!
    Jag funderar oxå på bla en Fly till vårt blivande kök. Får se vilken som passar bäst sen när det är klart (om en vecka ca). Hoppas du fortsätter titta in. Jag har sparat din sida som favorit, älskar att kolla in andras bloggar! :)

    sofias-liteomallt.blogspot.com

    SvaraRadera