lördag 8 januari 2011

Finaste Aron ♥

Fixar och trixar med min kamera, Canon EOS 1000D. Försöker lära mig Photoshop. Mycket lite kan jag, men mycket mer ska jag lära mig! Här är finaste Aron, vårt lilla ♥ !



Foto: Desireé, Home and desire

13 kommentarer:

  1. Vilken fin hund!

    Tack för tipset om plastmattor på bolagret och Rusta, det ska jag kolla in när jag är i stan nästa gång.

    Förstår att du längtar efter att få inreda bebisens rum. :) Ha en fin söndag!

    SvaraRadera
  2. Nej, jag vet! Jag borde tycka det är skitnära, men det gör jag inte. Kommer nog inte att fatta det förrän jag är där så att säga :)
    Tycker förstås det är mycket närmare än för en månad sedan och är mycket mer nervös, men tycker ändå inte det är nära på något sätt... Svårt att förklara... Kanske för att det är fyra veckor kvar till BF, och fyra veckor känns som lång tid :P

    SvaraRadera
  3. Vilken sötis, det är himla skoj att fota sina fyrbenta vänner - eller försöka iaf, min tycks vilja vara i linsen hela tiden. Det blev fina bilder på Aron iaf.

    SvaraRadera
  4. Vad roligt photoshop är verkligen ett användbart verktyg.

    Svar:
    Jag håller med dig :)

    SvaraRadera
  5. *sv: ja, det var riktigt härligt!*

    SvaraRadera
  6. Photoshop är jätteroligt att leka med! Ett tips är att kolla på Moderskeppet - de har en film för den som inte kan där de går igenom alla grunder.

    SvaraRadera
  7. Fina närbilder, photoshop är toppen, vet inte hur jag skulle klara mig utan det =)
    Svar: Ja det ser precis ut som en AJ lampa men jag har faktiskt hittat den på secondhand för 45 kr och jag tror det är en kopia men jag blev överlycklig ändå =) De är så fina!
    Ha det bra!
    Kram Rebecka

    SvaraRadera
  8. Jättesöta bilder, jag tycker det ser ut som att du är duktig på att fota! Jag har precis börjat försöka lära mig photoshop jag också, det är verkligen hur mycket som helst att lära sig :) kram

    SvaraRadera
  9. Åh vad söt han är!!

    Svar: Ja nästa gång du är i Kalifornien rekommenderar jag verkligen att spendera mer tid norröver, du kommer inte att bli besviken!

    SvaraRadera
  10. Vilken sötnos! Borderterriers är tacksamma fotoobjekt - det är ju lätt att få fina foton på en sådan fin hund :-). Min borderterrier heter Biggles.

    SvaraRadera