onsdag 28 september 2011

Inspirationsbild.


Precis så här tänker jag min höst. Svart, vitt och lite natur- och träfärgat. Kanske lite orange också. Jag gillar också att de staplat tidningar under PS-skåpen. Enkelt och snyggt. Vad vill ni ha för färger omkring er i höst?

Foto: Pressbild Eco Wallpaper

11 kommentarer:

  1. Snyggt! Jag är dock lite mer inne på jordiga toner, som brunt och beige, med dragning åt grått. Är väldigt förtjust i den obestämbara fägen mullvad, känns ibland brun och ibland grå. :) Gillar också orange som accentfärg.
    Kram! /Nellie

    SvaraRadera
  2. Vilken fin blogg du har! Här blev man glad!
    Vi ses igen!
    /victoria

    SvaraRadera
  3. Svart & vitt & jordigt - men även lite glada färger här och där eftersom att vissa områden i vårt hem behöver lysas upp lite. :-)

    SvaraRadera
  4. Verkligen fin bild! Tröttnar aldrig på PS-skåpen.

    Jag tar samma färger som du. :-)

    SvaraRadera
  5. Ny stad och ny lagenhet vantar sa jag funderar med spanning pa vad for farger det blir men det lutar at mycket vitt eller svart och sen skona accentfarger som lime, guld och oliv. Kanske. Det kan hinna andras innan flytten. Kram towe.

    SvaraRadera
  6. En inspirationsbild av rang! Jag letar efter inspiration till min glaskupa så min blick drogs direkt till den. Ett svart handavtryck vore också läckert! KRAMAR I MASSOR

    SvaraRadera
  7. Snygg bild! Jag kör ungefär samma bas som dig, vitt, svart, grått och en del träfärgat. Men jag lägger hellre till lila som accentfärg:)

    /Linda

    SvaraRadera
  8. Snyggt!! Vet inte vad det är med mig och färgen orange, tror inte jag äger en endaste orange pryl.
    Tycker det är så läckert hos andra, spec i en sådan kombination som ovan!

    Kram kram

    SvaraRadera
  9. orange orange, älska orange! kommer inte göra om så mycket här hemma, känns inte värt det när vi flyttar på vårkanten, men sen ska det fixas och inreda minsann! :)

    tack för grattis!

    SvaraRadera
  10. Lillasyster Tina2 oktober 2011 kl. 08:41

    Jag gillar grönt och orange som accentfärg :)

    puss & kram

    SvaraRadera