lördag 10 september 2011

Hemtex ♥ Designhouse Stockholm









Designhouse Stockholm har på uppdrag av Hemtex tagit fram ett antal nya, spännande produkter. Flera av dessa kommer att finnas i Hemtex butiker runt jul. Under 2012 kommer ett mer omfattande sortiment att lanseras. Mina favoriter här är stormlyktorna, som kommer att finnas i två olika storlekar. De vill jag gärna ha här hemma!
Vad tycker ni om Hemtex samarbete med Designhouse Stockholm?

Bilder från Designhouse Stockholm.

15 kommentarer:

  1. Gillar, fina grejer! Känns lite tråkigt att prata om julen nu ;) här skiner solen jag vill inte att det ska bli kallt. Hoppas ni har en fin helg! kramar

    SvaraRadera
  2. Vad spännande! :) Jag älskar julen så för min del kan jag inte få nog...

    SvaraRadera
  3. Muggarna med öron gillar jag mest än så länge! :)

    SvaraRadera
  4. Hemtex har sannerligen snäppt upp sig på senare år! Fina grejer till bra priser! Heja heja!
    Tack för ditt tips om mandelmjöl förresten. Tyvärr finns inte lidl på Gotland och den lokala ICA-butiken var inte sugen på att ta hem det heller men nu har jag införskaffat en mandelkvarn från farmor! Farmor har verkligen allt!
    Hoppas du får en strålande söndag fina du!

    SvaraRadera
  5. Den där röda adventsljusstakeslingbollarna föll mej i smaken. Men, kommer inte köpas in. Vi har infört konsumtionsstopp för onödiga saker, inga inredningsgrejer fram till nyår alltså. Kanske köpa på mellandagsrean? ;)

    SvaraRadera
  6. Åhh vad spännande! Dessa måste man spana in sen:) Trevlig söndag!

    SvaraRadera
  7. Stjärnljusstaken och de snygga muggarna får gärna flytta hem till mig! :-)

    SvaraRadera
  8. Snyggt! Kul samarbete. Gillar också stormlyktorna eller den översta adventsljusstaken.

    Hoppas att du haft en fin helg och att utställningen gick bra.

    Kram!

    SvaraRadera
  9. Skulle vilja ha stjärnan i silver! Hoppas det finns!

    Tack goa Dessi, det känns som vi gjorde rätt val faktiskt!
    Helgen har varit bra trots förkylning. Hoppas du också har haft en riktigt bra helg! :)

    Kramar

    SvaraRadera
  10. Jag tycker att muggarna var superfina! vet inte varför jag ofta gillar fina muggar då jag inte ens dricker kaffe haha.. Men det är kul att bjuda gäster på!

    Det går liite långsamt med mina posters just nu då jag fastnat lite, jag håller på att lära mig programmen, men nu har gratistiden på illustrator gått ut och det är dags att köpa innan jag kan fortsätta. Fast det kostar tydligen typ åtta tusen vilket känns helt sjukt dyrt så jag kollar runt efter billigare alternativ! Men förhoppningsvis dröjer det inte allt för länge, jag har många idéer som jag längtar att få ritas ner! Ha en fin kväll! Kram

    SvaraRadera
  11. Alltid lika kul när företag går samman och lanserar nya produkter tillsammans. Muggarna tycker jag är fräcka. Muggar kan man ju aldrig få för mycket av;)

    Hoppas du har en fin måndag
    Kram /Linda

    SvaraRadera
  12. Många fina saker! Jag gillar det jag ser - men det handlar för min del mycket om priset också. Är det Design House vanliga priser - blir det nog inte så mycket för mig.

    SvaraRadera
  13. Ingenting som riktigt faller mig i smaken så här på en gång..fast det kanske beror på att jag inte är så förtjust i julpynt över huvudtaget! :P

    Ha en skön kväll! Kram.

    SvaraRadera
  14. Jag är faktiskt inte så väldigt imponerad, det känns som man sett det förr. Giller däremot ljusstaken med dom 4 stora röda bollarna.

    SvaraRadera