lördag 2 juli 2011

Nu finns Home and desire på Facebook!


I kolumnen här till höger finns nu en länk som leder vidare till min Facebooksida. Du kan även klicka på bilden ovan så kommer du direkt till Home and desires Facebooksida. Om du klickar på Gilla-knappen får du automatiskt upp alla mina inlägg på din nyhetssida när du loggar in. Där kommer jag även dela med mig av länkar och tips som jag inte bloggar om. Så klicka på Gilla-knappen om du inte vill missa något!

9 kommentarer:

  1. Sådär, nu gillas det :-)
    Funderar på att skaffa en sån med. Använder networked blogs iofs och det kanske räcker :-)

    SvaraRadera
  2. Jag gillar! :-) KRAMISAR

    SvaraRadera
  3. Åh nice, funderade jag med på detta för nån vecka sen men det vart inte av:-)

    Kran

    SvaraRadera
  4. Ja choklad är livsfarligt :P

    Jo det går en del pizza med tonåringar hemma :P

    Ang ekonomin så fungerar det bra, min man tjänar bra och jag själv har ganska bra lön. Jag jobbar bara 75% eftersom vi har barn med autism. Som kompensation för all mertid man lägger ner jämfört med att ha barn utan autism kan man få vårdbidrag och det har vi med.
    Jag tror inte vi hade skaffat så många barn om vi inte visste att vi hade ekonomin för det, kan inte tänka mig det i varje fall. Och det är ingen fara, frågan var inte så farlig, du skall se vilka andra frågor man kan få när man valt att skaffa många barn :P

    SvaraRadera
  5. Ja och det lustiga är att den första följdfrågan är nästan alltid; - Med samma man?
    Inte för att jag förstår syftet med frågan men de flesta ställer den och de flesta verkar inte ha något bra svar på varför de undrar mer än att de är nyfikna så numer svarar jag inte på den.
    Ha en fin söndag!

    SvaraRadera
  6. i have no facebook account but i like too.

    SvaraRadera
  7. Åhh vad kul att du finns på facebook nu, självklart har jag gillat och röstat på dig i tävlingen också! Jag gillar förresten mattan i Vilmers rum också, det blev jättefint! Kram

    SvaraRadera