lördag 17 mars 2012

Hej favoriten.

Okej. Väldigt mycket fokus på Vilmer i bloggen nu. Bara lite till, jag lovar.


Vilmer fick en Bobbycar idag.


Men. Nåt annat tycks vara roligare.


På väg.


Favoriten just nu.


Vem behöver leksaker när man har en hundsäng och en Aron? ♥

10 kommentarer:

  1. Alica gillade aldrig sin Bobbycar, fast den var rooosa med Hello Kitty! Galet söt! Ophelia gillar den mer. Jag vill köpa en Swingcar till Alica.. Hon äääälskar dom och använder dom flitigt hos dagmamman :)

    SvaraRadera
  2. Åh, tror jag det! :) Myskillar!
    Kramkram

    SvaraRadera
  3. Min son fick en Bobbycar när han fyllde ett. Första tiden tyckte han sådär om den, för den var väl liten svår att få kläm på i början. Men när det väl var gjort så har det varit hans favorit sen dess. Han kör än idag på den och är fem och ett halvt år. Så det kanske kommer? :-) Fast vovvar är ju förstås alltid mysigt.

    Kram

    SvaraRadera
  4. Det är härligt att se relationen mellan barn och djur. De utvecklar tidigt en egen, speciell relation. Vi har också hund. Med världens största tålamod.

    SvaraRadera
  5. Så himla fina bilder, man bara smälter :) Och tycker bara att det är kul med bilder på Vilmer, det blir en bra mix med all inredning! Vilka fina färger ni valde på polarnkläderna i inlägget nedan, så fint så fint! Vi har två olika set att ha under som vi alternerar mellan, en fleecejacka och fleecebyxa från h&m, och ett ullfrotté set från polarn, ziptröja och byxa. Båda är smidiga att ha under, går att dra över vanliga byxor och får plats under ytterplaggen utan problem! Kram

    SvaraRadera
  6. Elle älskar sin bobbycar, men hundsängen & Maud kommer nog också på delad 1:à plats

    SvaraRadera
  7. Haha...;)
    Klart man måste mysa!
    Kram

    SvaraRadera
  8. Gulligt! Han kommer nog tids nog på att bobbycaren också förtjänar sin tid... Nu undrar jag varför jag inte sparade min röda som jag hade som liten. Hade varit perfekt till barnen nu! Ja, ja kanske får bli ett inköp framöver... Kram!

    SvaraRadera
  9. Underbar kärlek! Doris är väldigt förtjust i Nova och har börjat kräla efter, men Nova aktar sig gärna...framför allt från nyporna... ;)

    Å, Vad jag gillar din blogg! Jag blir lika inspirerad varje gång, ofta till att baka, men får aldrig kommit till skott.

    Trevlig helg!

    SvaraRadera