tisdag 11 oktober 2011

Rostock.

När jag kollade igenom Rostock-bilderna insåg jag att de flesta bilderna faktiskt var på Vilmer. Själv fastnade jag inte alls på många bilder, och de bilder jag fastnade på, ser jag inte klok ut på. Så här bjuds tyvärr inte på några sådana. Från utställningen finns det tyvärr inga bilder alls på mig och Aron, vilket är lite synd... Hade varit fint med ett foto på Aron. Han fick ju faktiskt två cert (VDH och CAC) och ett CACIB. Min duktiga vovve! Tusen tack för alla era grattis och lyckoönskningar! ♥


I fredags tog vi färjan från Trelleborg till Rostock. 6 timmar på färja, och Vilmer skötte sig exemplariskt. Han somnade runt 19, och vi var framme på hotellet vid tio-tiden. Där var bäddat fint i babysäng till honom, och han sov som en prins båda nätterna! Vi bodde väldigt bra. Centralt, otroligt fint för att vara ett tre-stjärnigt, och med en makalös frukostbuffé! Vi stod oss hela lördagen, och i stort sett nästan hela söndagen också. Galet. Die kleine Sonne rekommenderar jag varmt om man skulle få för sig att besöka Rostock.


Rostock bjöd på många fina byggnader och en hel del öl. Dock inte för min del, men för sambons. Rostocker blev nog favoriten. Tror jag.


Det var otroligt lätt att resa med Vilmer och alla var väldigt vänliga och fixade det vi behövde. Som barnmatstol. Aron var också välkommen överallt, och Vilmer höll ordning och reda på honom.


Vi fick hålla ordning på Vilmer, som kastade sig över pappas tomma ölglas.

För att sammanfatta det hela, så var det otroligt skönt att vara iväg i några dagar och slippa alla vardagsbestyr som automatiskt uppstår. Nu har vi tankat lite ny energi inför hösten. Det behövdes.

Hur gör du när du tankar energi?

16 kommentarer:

  1. Det ser verkligen mysigt ut. Bra att komma iväg och ladda inför hösten. En paus från vardagens gilla gång är vad vi också gör för att ta igen oss. :) Kram /Nellie

    SvaraRadera
  2. Vilka underbara bilder- särskilt den näst sista;) Kram Johanna

    SvaraRadera
  3. Vilka härliga bilder - och grattis till vovven! Det är kul när det går bra. :-)

    SvaraRadera
  4. Vilka härliga bilder, låter som ni har haft en jättebra helg. Grattis till vovvens pris också, kul när det går bra:)

    Hoppas du har en fin dag
    Kram /Linda

    SvaraRadera
  5. Unerbara bilder! Ja att resa bort är det bästa och enda sättet att slippa undan alla vardagsbestyr. Själv sitter jag i bilen på väg till mamma på landet. Lite semester så här på hösten är toppen för att ladda batterierna:).

    SvaraRadera
  6. gud va mysigt ni verkar ha haft det! underbara bilder :) verkar vara ett riktigt fint ställe ni varit på :)

    jag tankar energi genom att umgås med fina vänner som ger mig energi! har faktiskt gjort mig av med energitjuvarna jag hade i min närhet förr, kan vart bland det bästa jag gjort!
    och självklart blir alltid hösten bättre med tända ljus, ett inredningsmagasin och en kopp te ;) STOR kram!

    SvaraRadera
  7. Men vilken liten goding som har hamnat på bild :)

    Vilken fin bild på Vilmer och Aaron.. Skönt att veta att det går bra att resa med både Vilmer och Aaron..

    Aldrig fel att åka bort lite och få tankarna på plats igen. Det är viktigt att komma bort lite och tänka på sig själv:) Stor Kram Norge Anna

    SvaraRadera
  8. Jag älskar att se bilder på Vilmer. Visade precis bilderna för mina vänner här och de sa att han är jättefin! Tycker om att skryta om min lille brorson här på andra sidan jordklotet. Pussar och kramar från Bella

    SvaraRadera
  9. Fina bilder måste jag säga, och det ser verkligen fint ut i Rostock!

    SvaraRadera
  10. Härligt med en resa!!! Och grattis till de fina prestationerna :D

    Ja du, vad göra man för att tanka energi, resor e ju bra gärna till värmen, gärna hotell med bekväma sängar, stor frukost och goda middagar. Jag går gärna på bio också med en väninna som e lika filmtokig som jag :)

    SvaraRadera
  11. Ni verkar ha haft en underbar resa och bilderna är verkligen fina.

    Ja, hur laddar jag energi? Resor är aldrig fel, helst till värmen. Eller bara ett par timmars ledighet en eftermiddag på soffan.

    SvaraRadera
  12. Underbara foton på er supersöta son! :)

    PUss!

    SvaraRadera
  13. Så söt han är!!! :)
    Låter helt underbart!

    SvaraRadera
  14. Vilka härliga bilder på gullungen! Kram Linda

    SvaraRadera
  15. Haha, ölbilden alltså! Wunderbar! Jag är hemma med en liten 9-månadersplutt, han hade nog gjort likadant!

    SvaraRadera
  16. Hej igen, ser nu att du också har en border! Mycket gemensamt där måste jag säga :)
    Ha en trevlig ny vecka!

    SvaraRadera