tisdag 24 maj 2011

En liten sneakpeak i Vilmers rum .



Åh. Jag vill ju inte annat än att fixa och dona i Vilmers rum. Dock använder han ju inte rummet, då han sover inne hos oss. Babygymmet och babysittern hamnar ute hos oss i köket, och så mycket mer än det använder han ju inte än... Men vi byter ju blöja här inne och då vill man ha det lite fint i alla fall! De fina tavlorna är dom som fanns i paketet här som jag vann på Signerat-bloggen precis innan Vilmer föddes. Bokstäverna på dörren och den lilla gula elefantsparbössan kommer från Barnvänligt.

Upptäckte häromdagen att Barnvänligt har homeparty. Man kan välja bland fem olika kit, eller sätta ihop ett eget med 25 produkter och så skickar dom hem det till en. Man bjuder hem lite vänner och så har man 10% rabatt på hela sortimentet, även det som finns på hemsidan. Frakten är endast 49 kr och den kan man dela på, och då blir det ingenting alls! Jag är sjukt sugen på att anordna ett litet party här hemma, men undrar hur stort intresset är? Man kan ju själv komma med förslag på vilka prylar man vill få hem och kika på. Jag gillar idéen, men vad tycker ni om att gå på homeparty?

31 kommentarer:

  1. Hans rum ser jättefint ut! Gillade verkligen tavlorna du vann:) Har bara vart på Tupperware party och det är väl så där, men ett homeparty med produkter från Barnvänligt låter hur kul som helst. Kan nog locka till många köp, dom har ju så mycket snyggt!

    Kram

    SvaraRadera
  2. Vad fint han har!
    Jag hade gärna gått på ett sådant homeparty..

    SvaraRadera
  3. Åhhh va mysigt det ser ut :) längtar oxå efter att få inreda barnrum, men det är välsomdu säger att dom inte direkt använder dom i början. Men att fixa och dona måste vara ljuvligt!! Är det rummet jämte sovrummet ni har som barnrum??
    Kram kram

    SvaraRadera
  4. jättejättefint!

    SvaraRadera
  5. Ser jätte fint ut på hans rum :)

    Jag får inte bara lov från skolan när det är färdigt.. jag blir även FÄRDIG! klar finito, känns skönt att säga de. men nån 2-3 veckor kvar :)

    Kram

    SvaraRadera
  6. Tack för den fina titten inne hos Vilmer! Homeparty kan absolut vara roligt med rätt grejer! Kör!

    Håller tummarna för att du vinner brickan!

    Kramar

    SvaraRadera
  7. Jag kollar också bloglovin oftast via Iphonen men inte ens de har jag gjort.. Utan endast levt i min pluggbubbla;)

    Kram

    SvaraRadera
  8. Så fint ni har fått det! Färg är kanonfint hos dig! gillade posters från signerat.
    förstår att man vill pyssla även om han inte är så mycket där inne ännu!

    Kom in och tävla hos mig! :) kramis

    SvaraRadera
  9. Supersnyggt som vanligt när du fixar! Få se när jag får tid över och blir mer klar med barnens rum...ser inte så ljust ut för mig med sänggång då jag fastande framför datorn. Hoppas du kommer i säng i alla fall nu ska jag hänga tvätt. kram

    SvaraRadera
  10. Men åh vad fint ni har gjort! Tavlorna passade ju perfekt där.
    Ha en bra dag!

    SvaraRadera
  11. Vad fiiiint ni har fått det i Vilmers rum!!! Tavlorna är jättesöta!! Kul att gå runt o pyssla lite med hans rum. Njut så länge det är fint där! När de blir äldre river de ut alla leksaker på en gång.. haha :) Det gör iaf Theo!
    Kram!!

    SvaraRadera
  12. Åh, så fint! Jag älskar moln-mönstret och det är riktigt läckert i svart. Hm... kanske ska köpa en sådan lampa du har i fönstret till Alex rum. Lovely!

    Ha en fin dag!
    Kram

    SvaraRadera
  13. Så fint! :-)

    Vet du; ända sedan jag var på ett sminkparty för säkert 15 år sedan och kände mig olustigt tvingad att handla smink jag inte ville ha så har jag undvikit home parties. Det går ju lite ut på att man ska känna sig just obekväm med att neka att handla då man oftast känner värdinnan och i bland även den som säljer; jättesvårt att tacka nej då.

    Om man däremot VET att man vill handla så är det ju inga problem, då är det ju bara att ta med sig stora plånboken och shoppa loss. :-)

    SvaraRadera
  14. men ÅH va fint du har gjort! tavlorna var ju underbara, och tyget på skötbädden var ju urgulligt!

    jag gillar faktiskt idén med homeparty! det är alltid kul att samla sina tjejkompisar och bjuda på lite småplock! :)

    SvaraRadera
  15. Vilket fint rum lille Vilmer redan har... han uppskattar säkert att ha fint runtomkring sig när blöjan ska bytas. Tavlorna du vann är supersöta, kunde ju inte komma lägligare.

    ha de gott!

    SvaraRadera
  16. Älskar bokstäverna! Verkligen tjusigt.

    Jo designen har gjorts om. Det är lite pilligt och är egentligen sugen på en lite mer avancerad variant men jag och designverktyg är ej vänner så kör på min trditionella hemsida för bloggdesign. :-) Men snart så (kanske). :-)

    SvaraRadera
  17. Japp - det tycker jag också; vet man att man redan gillar produkterna så är det ju ett trevligt sätt att handla på. Jag har bara blivit lite bränd av alla gånger jag gått dit för att vara snäll och egentligen inte varit SÅ intresserad men ändå känt mig "tvingad" att handla. :-D

    SvaraRadera
  18. Ett rum för Vilmer att trivas i def! Superfint!

    Hoppas ni har en bra dag!

    Puss!

    SvaraRadera
  19. Homeparty är precis som Ullared för mig, både vackert och skrämmande :)

    Vad fint Wilmer har det! Passa på att njuta nu innan han flyttar in :)

    SvaraRadera
  20. Åh, det ser ju superfint ut! Så härliga färger och moln-lampan var jättefin. Vi hann inte så långt på barnens rum innan de kom, men det får komma senare. Är jättesugen på att inreda, men det är annat som måste prioriteras just nu. :)

    Smart med home party! Det hade jag gärna gått på, då kan man klämma och känna på sakerna ju.

    Kramkram

    SvaraRadera
  21. Vad fint det ser ut. Jätte fin lamskärm och jag som är så svag för saker som matchar.. :-)
    Kramar

    SvaraRadera
  22. Haha! Vad kul! En del av grejerna din Vilmer har har även jag inrett med i min Stellas rum! Hon är några veckor äldre än Vilmer.

    Mvh Rebecca

    Skicka ett mail om du är nyfiken på att läsa min blogg, så får du lösenorden.

    SvaraRadera
  23. Heej Gosan!

    Hur mår ni?

    Så SNYGGT du har gjort inne hos Vilmer! Du ska vara stolt & kunde lätt vinna en tävling i snygghet i barnrum ; - )

    Klart vi kan ses en dag framöver. Kanske att jag & min lilla familj får för oss att åka till IKEA & Väla någon dag framöver. Men inget bestämt ännu : - ) Hör av mig isåfall, kanske kunde vi träffas på en fika då? Hade varit riktigt skoj att få träffa dig & din Vilmer!

    Var har du köpt bokstäverna som du har på dörren?

    Massavis med Kramar till er : - )

    SvaraRadera
  24. Men ååh vad fint, jag älskar Vilmers rum! Fast jag visste ju att det skulle vara superfint, nu ser jag fram emot att se resten av rummet när det är klart :)Vad är det svarta tyget med moln som hänger på knopphängarnen, är den några slags förvaringspåsar? De ser fina ut iallafall, jag vill ju ha allt med moln så jag ville typ ha dem trots att jag inte riktigt ser vad det är haha.. Trevlig kväll på er! kram

    SvaraRadera
  25. Sååå fint rummet blev!!!

    Jag tycker homeparty funkar när det e kläder, men jag har varit på homeparty med inredningsprylar o det passade inte mig, det berodde bla på att där va rätt så lite o bälja på, att det va lite dyrt för min smak och att det inte passade min inredningsstil.
    Mina bästa vänner har ett homeparty företag som säljer ekologiska barnkläder och kläder till mammorna :) Blingo, www.blingo.se.

    Svar: Klart du får göra det! Jag blir bara smickrad :) Vill du ha originalbilderna eller "snor" du från bloggen? ;) Mig spelar det ingen roll!

    SvaraRadera
  26. Jättefint! har varit o kikat innan men har bara inte hunnit skriva en rad;-)
    Kommer gärna på party=)

    SvaraRadera
  27. Så superfint! Förstår att ni trivs i det fina rummet. Må bäst
    Kram

    SvaraRadera
  28. Ja jag älskar också molnförvaringen dock passade den inte in super bra i rummet hennes med allt det färgglada men ajja prylen är snygg för sig :)

    Vilket härligt rum!
    Kram

    SvaraRadera
  29. Vilket fint rum han har, snart kryper han omkring och ställer till oreda :P

    SvaraRadera