torsdag 2 juni 2011

Makalöst fina kort .

Bilder: Prints with Wings, kollage av Dessi

Doptid är bokad till slutet av juli och nu funderas det på vilka inbjudningskort vi ska beställa och skicka ut till gästerna. En sak som är säker, är att det blir ett kort från Prints with Wings som har makalöst fina kort - och hur många som helst att välja på... Det här är verkligen min typ av kort! Färgglada, och grafiskt stilrena! Det finns inte enbart inbjudningskort till dop utan alla slags fester! Även tackkort, placeringskort, etiketter o s v. Ett hett tips till alla härliga fester som ni ska bjuda på i sommar!

17 kommentarer:

  1. Jag beställde mina från Optimalprint, de hade också jättefina kort :-)

    Hoppas du hittar det rätta, svårt att välja när det finns så många fina :-)

    SvaraRadera
  2. Ja de var verkligen fina!!! Hur mår ni annars? Jag har varit såå stressad och fixat och donat. Kanske lugnar det ner sig i veckan. Men nu har jag bara några få saker kvar till barnrummet sen blir det visning :) Jag ska ta och skriva om jobbet senare det är internt dvs på samma företag men ny organisation och tjänst. Hoppas ni får en fin fredag! kram

    SvaraRadera
  3. Bodyn köpte jag på Lindex också. Sommarpris 49 kr.
    Ja tradera och blocket är kanonbra. Jag skall leta efter ett cykelställ på blocket eftersom jag är så trött på att cyklar slängs överallt :P

    SvaraRadera
  4. På vår namngivning hade jag färdigköpta kort där det stod "välkomna till namngivning..." typ men sedan hade jag lagt ner pengarna på att skapa 35 st nyckelringar med en bild på Adam, 3 månad gammal och en text på baksidan "Jag var på Adams namngivning, men allt jag fick var denna nyckelringen". Den la jag i en påse tillsammans med lite godis. Det fick bli minnet de hade med sig hem. Många använder nyckelringen än ^^ Till hans ettårskalas hittade jag en superfin mall på hur man kunde skriva. Svårt att förklara. Vet inte vart jag hittade bilden. Men jag skrev för hand och klistrade fast söta små djurklistermärken.

    SvaraRadera
  5. vilka fina! definitivt snyggare design än kort i allmänhet :)

    SvaraRadera
  6. Åh, vad fina kort! Det var bra tips. :)
    Ska ni döpa Vilmer? Vi ska ha namngivning hemma i trädgården i sommar eftersom ingen av oss är med i svenska kyrkan längre.
    Kramkram

    SvaraRadera
  7. mmh tack för input ska kolla med hon som fixat med det vad det kan vara för fel. sov sött!

    SvaraRadera
  8. Dessi; Gör det! De skulle vara underbara att ha på din uteplats. :) Jag tänkte själv att man kan återanvända de på altanen eller utomhus sedan när man inte vill ha dem i stugan sen. :) De är toppenfina irl. Man blir så glad av färgerna.


    Kram & ha en fin dag! /Malin I&D

    SvaraRadera
  9. Det är superskönt att ha lägenheten såld!

    Vilka fina kort! Min favorit var nog den blåa längst ner.

    Ha en riktigt solig och fin dag!

    SvaraRadera
  10. Vilka fina kort!!! Du får visa vilket det blev sen! :)

    SvaraRadera
  11. Supefina kort! Svårt att välja bara när det finns så mycket att välja på!

    SvaraRadera
  12. Jätte fina! Jag kan rekommendera trycksakstorget.se också, det var dom jag använde när jag skulle göra inbjudningar till Viktors dop.
    Såg dig med vagn och söt liten vovve i fredags när jag och familjen skulle köra upp till Göteborg förresten :)

    SvaraRadera
  13. men ååh vad fina, får vi fler barn blir det definitvt till att beställa kort, jag fick för mig att jag skulle göra egna till alvas dop men det fanns knappt någon tid så de blev inte alls lika fina som jag tänkt.. Tack för gratulationerna, jag kikar in på lite favoritbloggar nu på kvällen medans jag håller på att baka till morgondagen :) kram Elin

    SvaraRadera
  14. Hej fina! Hoppas ni mår bra och att solen är hos er. kram från mig

    SvaraRadera
  15. Tjollahop Sötisar!

    Hur mås de i värmen?

    Det var klantigt sagt av bvc sköterskan kan jag tycka! Eller? Huvudsaken är väl om lilla Vilmer äter & mår väl. Han kanske bara har en liten tillväxtperiod just nu & så. Men inte vet jag! ; - ) De är ju dom som är specialister!Än så länge har dom inte sagt något om Ebbes vikt. Men kanske att dom gör då han går upp som bara den tror jag eller känner i mina armar ,hihi!

    Korten är så fina! Jag har skickat ut tackkort nu i dagarna & jag beställde denna gång enkla kort från extrafilm.
    Men till dopet som vi kommer att ha då vi flyttat in i huset (lite sent men så får de blir!) så kommer vi att beställa därifrån som du tipsar! Älskar korten & kommer att ha svårt att välja.

    Hur mår ni annars? Hoppas på bra i värmen!
    Nu ska vi ta oss ut på altanen för lite häng där!

    Massa Kramar till er

    SvaraRadera
  16. Därifrån beställde jag tackkorten för Ellas dop. Härliga färger, lätta att göra och superfina ♥

    SvaraRadera