onsdag 22 juni 2011

Grattis älskling!


Idag har vi firat min andra älskling! 35 är väl ingen ålder?

Bilden ovan är tagen vid Cliffs of Moher på Irland från vår resa i höstas. Ett ställe och land jag varmt kan rekommendera! Den här resan var definitivt den bästa vi gjort tillsammans. Annars har jag min långresa till Thailand/Malaysia/Australian/Nya Zeeland/Fiji/USA högst i topp. Vilket har varit er bästa resa?

Och jag blir glad när man skriver fint om mig och bloggen. Tack Frida!  ♥

6 kommentarer:

  1. Grattis grattis!
    Har faktsikt inte gjort så många resor...mest bara solresor men jag har inte direkt något sug för det heller! Här har det alltid varit inredning som gäller ;)
    trevlig midsommar stor kram!

    SvaraRadera
  2. Grattis till din gubbe en dag lite för sent!

    Jag vill önska dig o din lilla familj en underbar midsommar!

    Puss!

    SvaraRadera
  3. Verkligen en fin bild på din fina sambo!
    Att resa är alltid härligt! För precis ett år sedan var vi på Lofoten i Nordnorge och det var fantastiskt vackert och avkopplade!

    SvaraRadera
  4. Grattis!! :)
    Vet inte vilken som har varit den bästa resan.. har gjort några solresor och till några städer... älskade Aten!
    Trevlig midsommar!!!
    Kram!!!

    SvaraRadera
  5. Mitt favoritland är helt klart Italien..har varit där säkert 10 gånger och alla har varit speciella på sitt sätt...men gardasjön är nog favoritstället där. Helt klart väl ett besök...eller 5 :)

    Klädrummet har vi idag i rummet jämte sovrummet. Vi har även gjort en öppning mellan rummen så man kan gå igenom det...smidigt och bra när man har det som klädrum..när barnen blir större så slår vi igen det hålet..men det dröjer ju ännu flera år tills dess :)

    Glad midsommar!

    SvaraRadera
  6. Det låter som bra resor båda två! Mina bästa resor har varit till Mexico, Playa del Carmen och Florida samt skidåkning i Deer Valley. Det var knappt vi hann ta kort på Hugo då han spydde ner sig en massa precis innan så jag fick torka bort :) sen fota vidare. Hoppas ni fick ett fint firande och grattis till sambon! kram

    SvaraRadera