söndag 26 juni 2011

Inspirationsbilder från Alvhem

Jag är liksom många andra svag för Alvhems fina mäklarbilder. Jag verkligen njuter när jag ser dessa bilder och skulle jag bott i närheten av Göteborg så skulle jag säkerligen gått på visning i en och annan lägenhet. Nu är varken lägenhet eller prislappen rätt för mig, utan det är mest bara för inspirationens skull. För visst är det fantastiska bilder?










15 kommentarer:

  1. Finfina bilder!! Jag hade nog oxå gått på en och annan visning om jag hade bott där! :)
    Kram!!

    SvaraRadera
  2. Verkligen underbara bilder! Man får nästan lust att flytta till Göteborg och bo i lägenhet. Men bara nästan... ;)

    Kram från Lotta

    SvaraRadera
  3. Min man jobbar på "den konkurrerande mäklarfirman" här i Göteborg. Det är verkligen fantastiskt hur fint man kan få det hemma om man bara la manken till litegranna. Och hade obegränsat med pengar ;-)

    SvaraRadera
  4. Ummmm va snygg!! Och va fint det är med trasmattor! Såg att du köpt en till köket, jätefin :)

    Pluttarna är beräknade till 4 november..känns som en evighet dit. Troligen och förhoppningsvis tittar dom väl ut ett par veckor tidigare..i mitten på oktober....

    SvaraRadera
  5. SV: Oj! Tack! Vad snäll du är! :D Nu är jag glad... Redigeringstips har jag tyvärr inte tid att ge just nu, men förhoppningsvis kommer det snart. Håll ut! ;)

    SvaraRadera
  6. Härliga bilder som du säger ger de inspiration! Just nu har jag insett att vi har för få rum för att få plats med det man verkligen skulle vilja ha :) men jag är gald i alla fall så får man drömma lite. kram

    SvaraRadera
  7. suprsnyggt! där skulle jag också kunna tänka mig att bo!

    vad fint med alve vilmer :D

    SvaraRadera
  8. Barnens hus har massor med Lamaze leksaker :) Fast jag köpte på blocket/från ett forum. Men ett stort tips är KOLLA ENGELSKA EBAY! De har svinmycket SVINBILLIGT! :) Jag ska beställa vartenda djur därifrån. ;) hihi

    SvaraRadera
  9. Jag hoppar nog över bikinibiten denna sommaren ;-)
    Ha en fortsatt fin söndag!

    SvaraRadera
  10. I know! Klickar mig in på Alvhem dagligen just för att få inspiration. Och jag håller med dig, jag hade sprungit på visningar stup i kvarten och hade förmodligen haft beslutsångest om vilken man skulle buda på ;-)

    Hoppas du haft en riktigt mysig midsommarhelg!
    Kramar

    SvaraRadera
  11. Haha, ja de där listorna brukar fungera bra på alla familjemedlemmar :P
    Ha en fin start på veckan och pussa på lille Vilmer :-)

    SvaraRadera
  12. Svar: Yes! Stolarna e funna :D Har inte fått hem dem än dock, de står längst in i förrådet hos grannen! Ibland finns sakerna man letar efter närmare än man tror ;)

    SvaraRadera
  13. Alvhems bilder på snygga och inspirerande lägenheter är verkligen underbara :-) Hoppas ni haft en fin midsommarhelg vännen! KRAMISAR

    SvaraRadera
  14. Otroligt vackert och fräscht! Jag skulle kunna flytta in direkt ;)
    Kramen.

    SvaraRadera
  15. Det där skrivbordet var inte fy skam. Jag har märkt att det "fulaste" (läs: enklaste modellen och ofta också billigaste) skrivbordet kan bli riktigt snyggt med en schysst skärm, prylar och tavlor. Nu när man har Bubblan hemma så kanske man kan hitta ngt nytt bord.

    SvaraRadera