tisdag 23 augusti 2011

Ja tack!

Ett hem jag gärna hade tackat ja till! Däremot tycker jag inte prislappen riktigt passar oss... Men kolla in det läckra köket, de coola lamporna i badrummet, duschen, ateljén med björkstammar, och den fina och rejäla uteplatsen. Fler bilder och självaste huset hittar ni här hos Valvet Mäklarfirma i Helsingborg.















15 kommentarer:

  1. wow, det där var ett hus i exakt min stil! svart vitt och enkelt men ändå rätt annorlunda. SKITSNYGGT. synd att det kostade därefter också ;)

    SvaraRadera
  2. Ohh! Verkligen läckert! Ser väldigt påkostat ut..
    Ha en fin vecka Dessi!

    Kramar

    SvaraRadera
  3. Grymt coolt hus! Fast jag hade inte renoverat det riktigt så modernt om jag hade fått välja, jag hade behållit mer av det gamla. Tänk en sån fin funkisvilla, wow!

    SvaraRadera
  4. jag vet ju inget om smink och har aldrig testat id, även om jag hört bra saker om det. skulle gärna vilja testa nya saker men innan man hittat det rätta har man ju slösat en förmögenhet på fel saker! så jag håller mig till billigt, den där mineral boostern är skön att ha på sig iaf så jag är nöjd :) värt att prova, iaf när de har rabattkampanjer eller fri frak så slänger man inte så mycket pengar i sjön om man inte gillar det.

    SvaraRadera
  5. kan tänka mig att det går lös på en del, ja ;)

    SvaraRadera
  6. Riktigt cool, gillar nästan allt. Snygg uteplats och fasad också.


    Kram

    SvaraRadera
  7. MMm vilken parla till villa! I love! kram towe.

    SvaraRadera
  8. Men satan i gatan så snyggt :)
    Kram
    Helena

    SvaraRadera
  9. Svar: Jag tror att jag använda mig av en av mina favorit actions Seventies i Pioneer Womans action set 2. Du hittar dem här http://thepioneerwoman.com/photography/2010/03/actions-update-2/
    :)

    SvaraRadera
  10. Riktigt snyggt hus!!! Kan flytta in direkt! ;)
    Väääldigt mycket jag gillar där!!!

    SvaraRadera
  11. Riktigt häftigt hus! Jag har ju länge haft funderingar på att göra en klädhängare av björk och tack vare detta inlägg ska nu projektet äntligen bli av!

    Kramar!

    SvaraRadera
  12. ja huset på utsidan gillade jag mest!! annars fanns det fina detaljer och lösningar, personligen kan jag tycka att det blir lite för mycket. Hoppas du har en trevlig helg! Kram

    SvaraRadera
  13. Superfint! Där skulle jag också vilja bo!

    SvaraRadera