måndag 22 mars 2010

Lamp-problem

Jag har länge varit sugen på en Kulla golvlampa från IKEA. Nu när vi har fått nytt, vitt golv på ovanvåningen tycker jag att den hade passat perfekt där uppe! Därför tänkte jag göra slag för saken och köpa hem den igår när jag ändå befann mig nere i Malmö.

Men. Givetvis så fanns den inte där! Dom skulle få in den igen, men dom kunde inte svara på när eftersom "den skulle göras om". Har nu suttit och sökt på alla IKEA som jag kan tänkas köra förbi på vägen till Stockholm, men det är givetvis likadant på alla IKEA-varuhus. Likaså är det med den lilla bordslampan. Så retligt att jag inte köpte den i höstas, utan tänkte vänta tills golvet var renoverat...


Överlag tycker jag att det är svårt med lampor. Vi saknar lampor på flera ställen i huset, men jag kan inte hitta några som jag inte tycker kostar alldeles för mycket just nu, eller som passar våra smala fönsterbrädor på 16 cm! Har ni några tips på vita lampor, gärna lite retrostuk, så mottar jag dom gärna!

6 kommentarer:

  1. Svårt med lampor men så roligt:) Kulla lamporna är verkligen underbara och något som man spanar på varje gång på Ikea tycker jag, synd att dom var slut:/

    Jag köpte ju nya på ellos och är supernöjd...det är dessa...http://www.ellos.se/misc/ProductZoom.aspx?ImageSource=91-8058.jpg

    Ilva och bolagret har ju många snyggingar me:) Hoppas du hittar nått du söker gummsan! Förresten var på Ikea i Lördags och kikade på golvet, kommer nog bli ett sånt, sambon är nöjd oxå och tyckte ert blev kanon!!!

    Ha det bäst, många kramar

    SvaraRadera
  2. Det vita golvet blev riktigt snyggt! Förstår att du längtar efter att få styla ovanvåningen, det är ju det allra roligaste! :)

    Typiskt med lampan! Brukar vara så när man velar fram och tillbaka och tillslut bestämmer sig för just den - så har den tagit slut eller nåt. Finns mycket fina lampor, men många dyra också..

    SvaraRadera
  3. Den är verkligen superfin. Har också varit sugen på den. Tror nästan att den är värd att vänta på... :-)

    SvaraRadera
  4. Äsch vilken otur att den var slut. Hoppas de får in den snart igen.

    Svar:
    Vi vill bygga ett enplans-nyfunkishus. Huset kallas Tenor hos Myresjöhus. Är så kär i det! Kram Sandra

    SvaraRadera
  5. ja lampor är jättesvårt..jag och min man har jätteolika smak när det gäller lamnpor!
    Men den från IKEA är jättesnygg!

    Javisst ja...fönsterbrädorna var ju så smala...mannen har gjort nya hos oss så dom är mycket bredare nu :)

    SvaraRadera
  6. Hittade precis din blogg via Styleroom, ser att det gått framåt med att måla alla räckena!

    De har fått in de här lamporna, med omgjord dimmer, i Malmö nu ivarjefall. Jag köpte en bordslampa förra veckan. :)

    SvaraRadera