onsdag 1 januari 2014

vårt nyår.

Har mer eller mindre legat däckad sen juldagen så nyårsafton som var planerad med vänner fick ställas in och vi firade själv. Det blev enkelt, två trötta småbarnsföräldrar slumrade framför tv:n och tolvslaget tillbringades halvsovandes.

Dukade ändå lite festligt med dekorationer från närmsta ICA och text från DYMOn. Man tager vad man haver.






6 kommentarer:

  1. hej där, hoppas ni mår lite bättre nu, trist att ligga sjuk på nyår….Vi hade oxå en väldigt lugn nyår, var bara över hos grannarna och lagade lite mat tillsammans och till dukningen blev det enklast möjliga med saker vi hade hemma;) Önskar dig en god fortsättning. Kram Johanna

    SvaraRadera
    Svar
    1. Skönt! Vi kör alltid lugn nyår, har hundarna också att tänka på! God fortsättning och kram!

      Radera
  2. Det är underbart med dina fina inredningsinlägg, jag behöver inspiration för snart flyttar vi till vår villa och den ligger i Sverige, nu är vi tillbaks i Sverige efter 11 år i Schweiz... känns mysko men bra. Så jag suger i mig av alla dina fina bilder. Kramar towe.
    p.s. vad är ditt instagramkontonamn?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag kommer även utöka min inredningsverksamhet är tanken :) Så skönt (och konstigt!) det måste vara att vara tillbaka i Sverige efter så många år utomlands! :) Jag heter homeanddesire på Instagram! Har även ett konto för fotograferingen under @photoanddesire. Kram!

      Radera