torsdag 20 september 2012

It's all in the details.







Fina detaljer i den här lägenheten från Bolaget Fastighetsförmedling.

Jag hade ju tänkt återuppta tema på torsdagarna och söndagsbilden på Inspirationsfabriken. Men mitt minne är kort numera. Dagarna går i ett. Hoppas jag hinner fota lite eget i dagarna.

7 kommentarer:

  1. Så fint! Gillar speciellt bild nr 1 och 4 :)

    SvaraRadera
  2. Jaaa! Skostorlekar är så jäkla svårt! Jag fick rita av deras fotavtryck på papper, måtta och ha mig. Ophelia hade 14,5 .. Alicas gamla Eccos hon hade förra säsongen är 16 i innermåttet, bör ju passa. Man skulle plussa på 1,5-2 cm. Alica hade 17.. dessa jag köpte nu var 18,7 så det bör ju passa. Men det känns bra, blev 29. Innermått är så jäkla viktigt, i vissa skor kan hon ha storlek 26, i andra storlek 29. Galet ju!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, det är verkligen ett projekt! Vi mätte Vilmers fötter i butik för en vecka sen och då hade han 14,1... STORA fötter!

      Radera
  3. Fantastiskt fin lägenhet! :-)

    Tack för din kommentar. Jag har satt bloggandet på paus - eller kanske till och med lagt av helt?! Bara av bra anledningar dock. Jag mår toppen och har fått mer tid för annat. Kände helt enkelt att jag gav omotiverat mycket tid på bloggen jämfört med vad den gav. Efter att länge gått och känt mig stressad över att ha dåligt med tid - så lade jag helt enkelt av.

    Så himla skönt - om jag ska vara ärlig. Jag saknar det såklart. När vi piffar och fixar hemma, som vi fortfarande gör. Blir jag sugen på att fota och lägga ut. Kanske gör vi det igen någon gång när tiden finns.:-)

    Kram!
    Malin

    SvaraRadera
  4. Gillar den matchande hunden. M.M

    SvaraRadera
  5. Wow. It´s exaaaaaaaaaactly how I want my place to look like! White, wood, colors.

    SvaraRadera