tisdag 20 april 2010

Nörderi på hög nivå

Inredningsnörd som man är, så fullkomligt kastar jag mig över alla inredningstidningar... Jag har ju några personliga favoriter som jag bara måste prenumerera på, t ex Hus & Hem och Plaza Interiör. Har länge varit sugen på Residence också...

Vilken är din inredningsfavorit i tidningsvärlden?

Bild: Hus & Hem

18 kommentarer:

  1. Gillar Plaza Interiör eftersom de visar mest svenska hem... Men alla har sin lilla charm!

    SvaraRadera
  2. Plaza är absolut bäst enligt mig. Den representerar helt enkelt min stil mest.

    SvaraRadera
  3. Jag har inte hittat någon perfekt än utan jag brukar prenumera på ett par nummer och sedan byta. Men de jag gillar mest är Plaza interiör och Sköna hem. Tycker att många är för inriktade på hus och även om man kan inspireras så skulle jag gärna se mer lägenheter.

    SvaraRadera
  4. Har prenumererat in Allt I Hemmet i flera ÅR, den Känner jag mig sminkad ok.Men Har Aven Plaza SOM JAG Precis Har börjat prenumerera på.Den Känner jag mig sminkad Alltid rolig Att titta jag .. flera ganger OM ..

    SvaraRadera
  5. Jag har kört på Hus & Hem-länge. Jag kan dock tycka att väldigt mycket där ser likadant ut. Det blir dock mycket inspiration eftersom det är en fin och användbar stil och inte sååå dyr som i många andra tidningar.

    Residence gillar jag också tokmycket, lite mer annorlunda inredningar, men också lite mer svåruppnåeligt.

    SvaraRadera
  6. Jag brukar variera lite då det annars blir för enahanda. Hus och hem är nog den som håller längst tycker jag! Må gott

    SvaraRadera
  7. Åh, jag slukar det mesta! Älskar inredningstidningar. Plaza interiör och Hus & Hem har varit favoriter länge, men jag har börjat gilla Residence och Sköna hem mer och mer. Men som sagt, det mesta går ner! :)

    SvaraRadera
  8. Oj vilken svår fråga:) Jag läser ju oftast Plaza, Recidence och family living...så jag kan nog inte välja en:) Hoppas allt e bra gumsan!? Puss och kram

    SvaraRadera
  9. kikar in och kollar läget. Hoppas allt är bra.
    kram

    SvaraRadera
  10. Jag gillar Plaza mest tror jag. :)

    Tack för omtanken vännen! Det värmer verkligen, ja vi får höras på FB. Kramar i massor!

    SvaraRadera
  11. Svår fråga :) Jag gillar just nu Hus & hem och Sköna hem bäst.

    SvaraRadera
  12. Jag tycker det kan variera en hel del men de du nämnde och självklart Elle Interiör

    SvaraRadera
  13. Hejsan. Jag googlade på Zara och Väla och såg att du hade skrivit i en blogg att Zara ska öppna på just väla efter dem byggt om. Undrar var du fick den informationen ifrån? :) Hade ju varit superkul om de öppnade!!! =)

    SvaraRadera
  14. Åh, inredningstidningar är som knark för mig. Det mesta går hem. Plaza, Hus & Hem, Sköna Hem och Residence är några favoriter.

    Visst var den härlig hängaren!

    SvaraRadera
  15. Min favvis just nu är Residence. Det växlar dock... De har ju en förmåga att upprepa sig - så omväxling förnöjer.

    SvaraRadera
  16. Jag gillar Sköna Hem och Residence mest. Men prenumerarar på Hus & Hem. Köper ganska ofta den danska Bo Bedre också.

    SvaraRadera
  17. Mina favoriter är de två första du nämnde + Sköna hem. Har varit nyfiken på Residence men inte köpt den... Vi får väl se om den följer med hem någon gång... ;) Det är ju så roligt med tidningar!

    SvaraRadera
  18. Visst är det roligt med inredningstidnigar! Jag gillar bäst: ELLE Interiör, PLAZA Interiör, Recidence, Vårt nya hem. I vårt nya hem får man kanske inte ideér som man kan omvandla rakt av till sitt "vanliga" hem men man kan bli inspirerad och drömma lite :) Sköna hem är också trevlig läsning emellanåt. Jag brukar variera prenumerationerna mellan dessa tidningar.

    SvaraRadera