söndag 16 augusti 2009

Sovrumstankar

(Klicka på bilden för större version)

Ni vet hur det är. Man får en idé, och man vill bara börja pyssla, fixa, tapetsera direkt! Sådär känner jag idag! När jag knåpade ihop kollaget nedan till sovrummet, så kände jag direkt att "så där vill jag verkligen ha det". Midbecs tapet tillsammans med Bolagrets lampor skulle verkligen göra sig till rätta i vårt sovrum. Eller vad tror ni?

Fotnot: Tapeten idag är från förra ägaren, och jag tycker den är alldeles för rörig, och blommor är inte riktigt min grej... Övriga väggar är vita, och jag vill gärna kunna kombinera lila och grönt.


6 kommentarer:

  1. Tror det kan bli jättebra.

    Angående lampan så gjorde jag ett inlägg om den för några dagar sen. Ligger under kategorin shoppat.

    SvaraRadera
  2. Här får du lite hjälp:-):
    http://jennyshus.webblogg.se/2009/july/spara-vs-slosa.html#comment

    Jo jag är nöjd med den. Skulle bara ha hittat det där runda vita bordet som jag vill ha så skulle det bli perfekt:-)

    SvaraRadera
  3. Tack så mkt! Å vilken underbar randig tapet du hittat! kommer ni ha den eller?
    älskar också lamporna du hittat på bolagret...måste spana in dom närmre!
    /Malla

    SvaraRadera
  4. Absolut, just do it! Jag älskar tvärränder på tapet. Och du har rätt, den gamla är kanske lite rörig för att vara i ett sovrum. Vi har blommor på sovrumstapeten, men den är mer stillsam. Guld med vita blommor. Du kan se lite av den under Loppis och fynd - Tvättkorg... på min blogg.

    SvaraRadera
  5. Jag tycker att er nuvarande tapet är riktigt snygg. :-) Fast horisontella ränder är riktigt snyggt det med - och jag kan hålla med om att det känns vilsammare i ett sovrum. Ska bli kul att se vad ni väljer. :-)

    SvaraRadera
  6. Midbec har grymt snygga tapeter! Den med staden kollade jag på till min förra lägenhet :) funderade på att ha den i mitt kök innan.

    SvaraRadera