lördag 26 juni 2010

Midsommar i bilder

Jag har länge varit sugen på en systemkamera. Jag har alltid tyckt att det har varit roligt att fota, men inte med den kameran vi har... Därför blev jag eld och lågor när jag igår fick låna pappas nya kamera, en Canon EOS 1000D. Det här är mina första bilder tagna med systemkamera, och det finns ju massor att lära! Jag vill så gärna ha en egen!

Vad fotar ni med för kamera?













Foto: Desireé, utom den sista som fotades av pappa Martin

11 kommentarer:

  1. Vilka underbara bilder - och vilka härliga hundar.

    SvaraRadera
  2. Vilka fina bilder! Ser ut som ni har haft en fin midsommar, precis som vi :)

    SvaraRadera
  3. Härliga bilder! Det blir verkligen superkvalité med bilder från en systemkamera. Jag är helnöjd med min fast den har några år på nacken!

    SvaraRadera
  4. Såå najs bilder, jag vill också ha en systemkamera... =)

    Allt bra med er?

    Puss!

    SvaraRadera
  5. Fina bilder! Visst är det kul med en bra kamera. Hemma hos oss är det dock maken som står för fotograferandet. Han är mycket förtjust i sin systemkamera, en Nikon D90. Själv har jag en liiiiten kompakt historia som är bra att ha i handväskan.

    Kul att du är tillbaka!!

    SvaraRadera
  6. Jag slog till på en Canon eos 500d i vintras. Har inte ångrat det en sekund. Det är en hel del att lära sig, men det är bara kul!
    Värt att lägga ner lite pengar om man tycker att det är roligt!

    SvaraRadera
  7. Det är helt & hållet upp till dig :) Men om du precis har köpt en systemkamera med kitobjketivet så tycker jag att du ska testa dig fram med det först .. Gillar du macro så kan du testa macrofilter istället för att slänga 1000-lappar på ett objektiv som du sen kanske tappar intresset för ..

    Om du gillar porträtt så kan jag tipsa om Canon 50mm f.1,8 II ... Ett fast objektiv som är vääldigt prisvärd !

    SvaraRadera
  8. Visst är det kul med systemkamera. Önskar också att jag hade en egen men som tur är är lillebror bortrest väldigt mycket och hans kamera behöver ju som tur är då alltid barnvakt! :) Det är en Canon EOS 40D.

    Kram
    /Johanna

    SvaraRadera
  9. Jättefina bilder! Har själv en canon eos 450 och har inte heller lärt mig så mycket med den. Tiden räcker inte till men nån gång ska jag ta tag i det:-)
    Kram

    SvaraRadera
  10. Hehe, jodå Skåne är fint! Men det är ju så långt bort från allt.. :P
    Ett fint hus däremot vore inte helt fel!

    SvaraRadera
  11. Håller med, vi får njuta av sommaren ett tag och sen höstmodet! :) Synd bara att vintern kommer efter hösten..skulle klara mig utan den årstiden!

    SvaraRadera