onsdag 30 september 2009

Höstfint i krukorna




Lite fint har vi fått i våra krukor också! Tyvärr har jag dock sett att krukorna på understa bilden har nästan blivit lite missfärgade. Dom ser väldigt smutsiga ut, och det ser nästan ut som att någon har stänkt vit färg på dom. Den stora krukan är från början en svart zink, men numera är dom flesta av mina svarta zinkkrukor mer åt det grå hållet. Finns det något man kan göra åt det? Har tvättat och putsat på dom, men det blir ingen skillnad. Det ser lite värre ut på bilderna (antagligen på grund av blixten) än vad det gör i verkligheten.

Trapporna och ytterdörren är heller ingen hit. Tanken är att vi ska lägga grå marksten istället för den röda tegeln som ligger där nu. Förra ägarna tänkte nog detsamma, för när dom målade om huset så har det droppat vit färg på trapporna. Så där är ju lite småfläckar här och där...

6 kommentarer:

  1. Så himla snyggt du planterat!

    Tusen tack för dina snälla ord om min bröllopsklänning, jag gillar den massor :-)

    kramar Anna

    SvaraRadera
  2. Vackert med höstplanteringar! Jag tycker inte alls att det gör något att krukorna är lite flammiga. Bara fint med patina.

    Tack för besök hos mig, välkommen åter!

    SvaraRadera
  3. Men Dezzy, kan du inte dela med dig lite av dina recept här på din blogg då? Låter smaskens allt det där ju =) och jag väntar fortfarande på cheesecake-receptet!

    Puss

    SvaraRadera
  4. Så tjusigt du har fått till det i krukorna. Ha en skön helg! Kram

    SvaraRadera
  5. så fint det blev i krukorna!

    SvaraRadera