tisdag 25 februari 2014

Ljus och välbefinnande.


Den här årstiden alltså. När ljuset tittar fram igen. Det syns att alla fönster är skitiga, men ack vad solljuset gör mycket för välbefinnandet. Vi kan öppna upp vår franska balkong på ovanvåningen och det är inte ens kallt!


Jag vill bara åka ut och köpa nya växter. Både ute och inne. Och ja. Det behövs. Lite nya krukor hade inte heller varit fel. En liten fick jag hem i veckan, den landade på kontoret och ska få sig en liten kaktus. Får nog bli ett "åka och shoppa växter" besök i morgon kanske.

2 kommentarer:

  1. Visst är det härligt med allt ljus. Tyvärr brukar jag alltid bli extremt trött de första vårdagarna så jag väljer gärna sängen framför att njuta av ljuset. Men det brukar gå över om några dagar,)
    Har precis beställt Ethel Forsbergs bok och ser fram emot att läsa den, frågan är hur arg man kommer bli bara. Och du fortsätt kämpa för att leka med gamla mobiltelefoner är inte ok, be dem gå in och läsa på naturskyddsföreningens hemsida där hittas mycket bra information om gifter i barns vardag. Och ge inte upp. skriv en insändare till tidningen, skicka mail till de styrande. Man kan alltid göra något det gäller bara att våga sticka ut hakan lite.
    Önskar dig lycka till i din kamp och hoppas få höra hur de går.
    Kram
    Annie

    SvaraRadera
  2. Hejja dig;) bra våga stick ut hakan, tänk på att det gäller våra barn och deras framtid. Har du facebook så kan du gå med i gruppen Miljövänligare vardagsliv ett ypperligt bra forum för oss som värnar om vår miljö och våra barn. (visst skitsnack finns även där på så många andra facebookgrupper men det går att se genom fingrarna på)
    Jag hör gärna fortsättningen på din strid;)
    Kram
    Annie

    SvaraRadera