fredag 22 februari 2013

Trä. Natur. Värme.






Den här typen av miljöbilder har jag börjat falla allt mer för. Jag har länge varit en som gillar svart, vitt och grafiskt, och så adderat färg till det. Men nu vill jag ha in mer trä, mer liv och värme i min inredning. Precis som på de här bilderna.

Bilder från Stadshem

9 kommentarer:

  1. Sirlig fra IG her :-)

    Jeg er så vild med den sorte væg. Jeg overvejer det meget i vores hjem, men jeg ved ikke om min mand er med på den :-)

    SvaraRadera
  2. Snyggt när det är lagom mycket trä!

    SvaraRadera
  3. Så snyggt! Ha en härlig måndag.

    SvaraRadera
  4. Så härliga bilder, ser ju så mysigt ut med dynorna i fönstret! Tänk att krypa upp där med en kopp te och se världen passera utanför :D

    SvaraRadera
  5. I agree. Beautiful, warm and cozy.

    SvaraRadera
  6. Snyggt! Och vilken bra garderob!

    Trevlig helg!
    Agneta

    SvaraRadera
  7. Så fin inspiration! Vi håller ju på att inreda huset, eller snart i alla fall. Få se hur myckt utrymme det finns för nytt. Hoppas ni mår bra och att ni får en fin helg! kram

    SvaraRadera
  8. Kul att du är tillbaka i bloggvärlden!
    Jag är ingen aktiv bloggare just nu men vill gärna tipsa om en liten tävling inne hos mig där tre personer har chansen att vinna svensk ekologisk hud- och hårvård från c/o GERD. Välkommen att delta!

    SvaraRadera
  9. Åh. Jag håller med! Vi håller just nu på att leta teakbyrå till Johans rum. Ut med alla vita IKEA möbler. Jag har fått nog. Nu vill jag ha in trä, värme och natur. Och har börjat gilla pastellfärger. Faktiskt. Köpt en mintgrön och en ljuslila kudde. Otroligt. När hände det sist? Typ never. ;)

    Kramar!

    SvaraRadera