fredag 14 februari 2014

Tanka energi.




Förmiddagshäng med de bästa i trädgården. Milo fick sig en klippning och Aron fick bara hänga lite ute i solskenet med oss och tanka lite solljus.

Milo har varit lite av en doldis i bloggen. Han kom ju in i vårt liv med buller och bång för 1,5 år sen. Omplacerad. 6 månader gammal. Vi fick kämpa mycket med socialiseringsbiten. Mycket mer än vad jag trodde skulle behövas. Det har rättat till sig mycket. Han är social. På sina villkor.

Det vill säga, han vill hälsa i lugn i ro. Man får inte böja sig över honom i början, helst inte titta heller. Han är likadan själv. Tittar inte gärna på oss utan visar tydligt att han inte vill mucka. Backar till med rumpan först om han ska sitta i knäet. Försiktig. Och otroligt kelig och charmig.

Han är otroligt rolig att jobba med. Det vill säga, köra agility. För det var planen med honom. Vi går kurs nu på torsdagar. Och jag är så fylld med energi när jag kommer hem efter ett träningspass med honom. Precis som det ska vara!
Vi går mot ljusare tider och jag känner det i kroppen!

Ha en fin fredag och alla hjärtans dag!

2 kommentarer:

  1. Fylld med energi, det gillar jag. Vilken söt en nu har där! Och våren..! Jag känner den ibland och blir så glad så det spritter i varenda liten muskel! Kram o fin helg till dig.

    SvaraRadera
  2. Vilken SJUKT söt post :) jag hoppas att du haft en fin Alla hjärtan i helgen.

    Ny post ute....hur man hittar drömmattan :)

    LOVE Maria at inredningsvis - Swedish decor, food, and fashion

    SvaraRadera