tisdag 26 januari 2010

Up, up and away.

Bild: Wikipedia

Nu blir det tyst om mig i några dagar igen. Denna gången är det dags för en ny resa! Och den här gången styr vi kosan mot Prag. Jag ser verkligen fram emot detta och jag har faktiskt rätt så höga förväntningar. Kanske inte den bästa årstiden att åka dit, men Riga var faktiskt mysigt vid denna årstid, men inget slår nog tyvärr Kraków som den finaste staden jag har varit i... (Kanske dock inte Sydney som har varit min stora förälskelse länge...)

Ska bli spännande att se vad Prag har att erbjuda! Jag hoppas att alla ni andra får en fantastisk vecka och att ni inte snöar bort med tanke på det lovade snöovädret! Vi hörs igen snart!

9 kommentarer:

  1. Hej vannen..
    Sydney halsar sa mycket till er. Hoppas att Prag e fint:)Ha det sa trevligt och ta hand om varandra. Stor kram

    SvaraRadera
  2. Ååh. Semester är verkligen vad man behöver nu. Ha det grymt skönt!

    SvaraRadera
  3. Vi sitter och funderar på ett par dagar i prag till vår. Skall vara något aldeles särskilt att besöka prag; har inte varit där innan.

    SvaraRadera
  4. Åh gud vad härligt!

    Hoppas ni får det underbart!

    SvaraRadera
  5. Ha det så gott i Prag! Låter jätteskönt med semester!

    SvaraRadera
  6. Åh det låter spännande att åka till prag! Själv sitter jag i en stuga i Idre just nu ;) Det är inte fy skam det heller! Men här finns inte mycket till historia eller spännande arkitektur...men lugn härlig natur och mycket snö! :)

    K R A M // t i n a

    SvaraRadera
  7. Åh va härligt! Må bäst och njut! Jag är lite sugen på Riga, hur var det?
    Kram

    SvaraRadera
  8. Ojoj, hade helt glomt att det va den 14 va landade i Sydney, Shit, va tiden gar snabbt.. Hoppas att ni hade en underbar resa. Kram

    SvaraRadera
  9. Åh vad härligt det lät med Prag!

    Svar: Vi planerar att bygga hus, så snart det är möjligt. De flesta besluten om hur huset ska se ut är fattade :) Kram Sandra

    SvaraRadera